.

.

Неродеко Кутија Розова Канти За Складирање Ѕидни Канти За Складирање Пластични Канти За Складирање Сад За Складирање На Домот Организатор За Складирање На Пласти?

Неродеко Кутија Розова Канти За Складирање Ѕидни Канти За Складирање Пластични Канти За Складирање Сад За Складирање На Домот

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

пластика КОРПА ЗА СКЛАДИРАЊЕ ПОСТАВЕНА НА ЅИД Направени Од пластични материјали, издржливи и безбедни за временска употреба. РОЗОВИ КАНТИ за СКЛАДИРАЊЕ Лесен за инсталирање, Голем капацитет,лесен дизајн. ЅИД МОНТИРАНИ КАНТИ ЗА СКЛАДИРАЊЕ Едноставен и модерен дизајн, со фиока, и. ПЛАСТИЧНИ КАНТИ за СКЛАДИРАЊЕ тоа може да биде за чување на вашите шминки и други работи. КОНТЕЈНЕР ЗА СКЛАДИРАЊЕ дома завршува со силиконска рачка, лесна и удобна за отворање и чистење. КОРПА ЗА СКЛАДИРАЊЕ ПОСТАВЕНА НА ЅИД Направени Од пластични материјали, издржливи и безбедни за временска употреба. РОЗОВИ КАНТИ за СКЛАДИРАЊЕ Лесен за инсталирање, Голем капацитет,лесен дизајн. ЅИД МОНТИРАНИ КАНТИ ЗА СКЛАДИРАЊЕ Едноставен и модерен дизајн, со фиока, и. ПЛАСТИЧНИ КАНТИ за СКЛАДИРАЊЕ тоа може да биде за чување на вашите шминки и други работи. КОНТЕЈНЕР ЗА СКЛАДИРАЊЕ дома завршува со силиконска рачка, лесна и удобна за отворање и чистење. Пакетот Вклучува 1 х Карактеристики на кутијата за складирање-Боја : розова корпа За складирање-Материјал : организатор на пластично складирање-Големина : Околу 28х10х7, 6см/11, 02х3, 94х2, 99инч - може да биде да ги чувате вашите шминки и други работи домашен сад за складирање . - Со силиконска рачка, лесна и удобна за отворање и чистење на корпа за складирање поставена на ѕид.

Параметри на производот

Слична стока