.

.

Тестер за празнење, тестер за празнење на оптоварување со USB, LD35 USB електронско оптоварување дигитален дисплеј Тест за тестирање на напон на напон на напон, мулти те?

Тестер за празнење, тестер за празнење на оптоварување со USB, LD35 USB електронско оптоварување дигитален дисплеј Тест за тестирање

DEN 334.40

Пристапност
Залиха

Вовед во производот : Ова е интелигентно електронско оптоварување со високи перформанси што може да изврши постојан тест за празнење ? Функција : Мерачот на прилагодлив напон на отпорот помага да се измери микро USB кабелот, кабелот Type-C, излезниот капацитет на полначот. Помогне да се измери микро USB кабелот добро или не. Помогне да се измери кабелот Type-C добро или не. ? Високи перформанси : Ова е интелигентно електронско оптоварување со високи перформанси што може да изврши постојан тест за празнење. Подобра заштита : Поддржува преку заштита на напон, над заштитата на електрична енергија и прекумерна заштита на температурата. Вовед во производот : Ова е интелигентно електронско оптоварување со високи перформанси што може да изврши постојан тест за празнење. ? Функција : Мерачот на прилагодлив напон на отпорот помага да се измери микро USB кабелот, кабелот Type-C, излезниот капацитет на полначот. Помогне да се измери микро USB кабелот добро или не. Помогне да се измери кабелот Type-C добро или не. ? Високи перформанси : Ова е интелигентно електронско оптоварување со високи перформанси што може да изврши постојан тест за празнење. Подобра заштита : Поддржува преку заштита на напон, над заштитата на електрична енергија и прекумерна заштита на температурата.

Параметри на производот

Product ModelLD35:
Rated operational voltageDC4-25.0V:
Max discharging power35W:
Rated operational current0.25-5.00A (when fan don't work, the minimum constant current is 0.05A):
Fan Speed8000±10%RPM:
Constant current resolution± (1%+3 digits):
Working temperature-10~40:
Adjustable potentiometerPrecision multi-loop adjustable potentiometer:
Display mode4 bit LED tube:
Expansion portMicro USB port, Type-C port:
WeightApprox. 57g/2oz:
Size8*4cm/3.1*1.6in:
Note:
This product has no reverse connection protection. The input polarity cannot be reversed, otherwise the product is permanently damaged and cannot be repaired.:
Package List:
1 * Electronic Load :
Слична стока