.

.

K-Drill 8,5 in. Аугер за мраз - Само Аугер

K-Drill 8,5 in. Аугер за мраз - Само Аугер

DEN 255.84

Пристапност
Залиха

Прицврстува на електрична вежба со 1/2 ин Вежба преку 36 ин. на мраз без екстензии. Странична стабилизаторска рака за безбеден зафат. Голема централна точка за побезбедно дупчење на стари дупки. Алатка за челични лопати. Прицврстува на електрична вежба со 1/2 ин. Вежба преку 36 ин. на мраз без екстензии. Странична стабилизаторска рака за безбеден зафат. Голема централна точка за побезбедно дупчење на стари дупки. Алатка за челични лопати. Системот за мраз за мраз K-Drill е дизајниран специјално за современи електрични вежби без безжични четки, без безжични четки. Вежба за мраз дупки многу брзо и го прави многу лесен и удобен систем за мраз.

Параметри на производот

Слична стока