.

.

Bonoma Магнетни Случај За Samsung Galaxy S22 Ултра Компатибилен Со MagSafe, Симпатична Љубов Срцето Луксузни Позлата Задниот Капак Со Работ Елегантен Patетски Срца Шема Силиконск?

Bonoma Магнетни Случај За Samsung Galaxy S22 Ултра Компатибилен Со MagSafe, Симпатична Љубов Срцето Луксузни Позлата Задниот Капак Со Работ

DEN 271.84

Пристапност
Залиха

Телефон Случај Компатибилност : Samsung Galaxy S22 Ултра 6 Не е погоден за други модели на телефони. Ве молиме проверете го вашиот телефон пред купување. Компатибилен Со Полнење На Магсафе. Заштита На Објективот На Фотоапаратот : Подигнати Рабови За Заштита На Камерата И Екранот Од Дневни Гребнатини И Намалување На Оштетувањето Од Случајни Капки. Најважно! Објективот На Фотоапаратот Е Целосно Затворен За Да Ги Заштити Од Абразија И Удар, Ефикасно Спречувајќи Гребење На Објективот На Телефонот. Модерен и уникатен дизајн : куќиштето се одликува со симпатична љубовна шема на срцето со луксузно позлата на задниот капак и елегантна patетска шема на срцата на рабовите. Виолетовата боја му дава елегантен и софистициран изглед. Прецизно сечење : исечоците се совршено дизајнирани да обезбедат лесен пристап до сите копчиња, одговараат за исечоци како звучници, камери,полнење, јачина на звук и други порти, без отстранување на куќиштето, лесни за инсталирање и отстранување.

Параметри на производот

Слична стока