.

.

СИКСОЛ ГУАНГМИНГ-Алуминиум Вшмукување Чаша Стакло Извлекувач, Двојно Вшмукување Чаша Подигач Вдлабнатина Отстранувач/Рампа За Подигнување, Влечење, Подвижно Ста?

СИКСОЛ ГУАНГМИНГ-Алуминиум Вшмукување Чаша Стакло Извлекувач, Двојно Вшмукување Чаша Подигач Вдлабнатина Отстранувач/Рампа За Подигнување,

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

ВИСОК КВАЛИТЕТ : нашите стаклени чаши за вшмукување се справуваат со телото конструирано со алуминиумска легура, многу силни и издржливи вшмукувачките влошки конструираа Природна Гума СПЕЦИФИКАЦИЈА НА ЧАШИ : дијаметарот На Чашите е 123мм/4,8", Хоризонтално вшмукување : 110кг. Вертикално вшмукување : 90кг. И стаклени вшмукувачки чаши максималната тежина на кревање е 110 кг/242 фунти. Употреба : Оваа вшмукувачка чаша може да се користи за поправање на ламинатни подови како фиксатор на јазот на подот, во бања за безбедност, користејќи употреба како подигач за вшмукување плочки, шина при прикажување, обликување на будење и поместување на тежок стаклен ѕид. ЗА СКЛАДИРАЊЕ : Кога ја користите вшмукувачката чаша, треба да ја чувате чашата во чиста, сува состојба. И обрнете внимание на влага, заштита од сонце. ЕДНОСТАВНА ОПЕРАЦИЈА : секој може да направи отстранување на вдлабнатини откако ќе потрае малку време научете го процесот на поправка на вдлабнатини. Ефикасно на движење стакло, керамички плочки или тешки работи, работи на вдлабнатини или врата. Добредојдовте во нашата продавница, имаме широк спектар на производи од кои можете да изберете.Специјализирана за Сите видови Вшмукување чаша. Овој Кревач За Единечни Вшмукувачки Чаши Од Алуминиумска Легура е одлични алатки што треба да се користат за лепење на која било мазна површина.Карактеристики : Компактен дизајн и лесни рачки за држење за лесно кревање и носење.Овој алуминиумски ало морон со голема моќ на влечење може да биде совршен извлекувач или кревач.

Параметри на производот

The diameter of Cups is 123mm/4.8'' , Horizontal suction:
110kg. Vertical suction
Слична стока