.

.

WjcnPac-Човек 19.7 Поларна Мечка Плишана Перница За Играчки, Поларна Мечка Полнето Животно, Меки Перници За Гушкање Полнети Играчки За Животни, За Декорација На Забави П?

WjcnPac-Човек 19.7 Поларна Мечка Плишана Перница За Играчки, Поларна Мечка Полнето Животно, Меки Перници За Гушкање Полнети

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

МЕК МАТЕРИЈАЛ : Плишана Поларна Мечка Полнета Играчка Супер Меките Кадифни Играчки Се Совршени за Играње, како И Сите Кадифни Играчки, Изработена е од Висококвалитетни, Огромни Кадифни Материјали што можат Да се Прифатат и Забавуваат Цел Живот НАЈДОБРА ДЕКОРАЦИЈА : Најсоодветен Е За Декорација На Детска Роденденска Забава, Спална Соба, Дневна Соба, Дом, Канцеларија, Кревет Во Градинка, Декорација На Автомобил и Секое Место што Ви се допаѓа. Слатките Плишани Играчки пакман ќе Ви Донесат Добро Расположение. ВИСОК КВАЛИТЕТ : Одлична Изработка, Добра Изработка на Шиење, Извонредна Изработка и Висококвалитетни Материјали Можат да Обезбедат Дополнителна Издржливост. Безбедната плишана играчка од поларна мечка е Уникатна Во Дизајнот, Супер Мек Памучен Материјал, Ова Предноста на Овој Дизајн е Тоа што може Да Ја Зголеми Забавата и Играноста. ГОЛЕМИНА : поларна Мечка Кадифен Играчки 10,6 Инчи и 19,7 ". Големината Е Лесна За Носење, Можете Да Ја Носите Во Секое Време, Насекаде. Не Само Што Е Добар Придружник за Гледање Филмови или Читање, Туку Може Да се Користи Дури и Како Голема Перница за Гушкање Додека Спиете. ОДЛИЧЕН ПОДАРОК за ДЕЦА : Ако Барате Инспирација, Можете Да Купите Нешто Како Подарок. Не Двоумете се Да Ги Однесете Играчките од поларната мечка Дома. поларна мечка Плишана Перница Плишаните Животни Може Да се Користат И Како Мали Перници, Да Го Придружуваат Вашето Дете да Спие и Можат да Бидат Партнер на Вашето Дете. МЕК МАТЕРИЈАЛ : Плишана Поларна Мечка Полнета Играчка Супер Меките Кадифни Играчки Се Совршени за Играње, како И Сите Кадифни Играчки, Изработена е од Висококвалитетни, Огромни Кадифни Материјали што можат Да се Прифатат и Забавуваат Цел Живот. НАЈДОБРА ДЕКОРАЦИЈА : Најсоодветен Е За Декорација На Детска Роденденска Забава, Спална Соба, Дневна Соба, Дом, Канцеларија, Кревет Во Градинка, Декорација На Автомобил и Секое Место што Ви се допаѓа. Слатките Плишани Играчки пакман ќе Ви Донесат Добро Расположение. ВИСОК КВАЛИТЕТ : Одлична Изработка, Добра Изработка на Шиење, Извонредна Изработка и Висококвалитетни Материјали Можат да Обезбедат Дополнителна Издржливост. Безбедната плишана играчка од поларна мечка е Уникатна Во Дизајнот, Супер Мек Памучен Материјал, Ова Предноста на Овој Дизајн е Тоа што може Да Ја Зголеми Забавата и Играноста. ГОЛЕМИНА : поларна Мечка Кадифен Играчки 10,6 Инчи и 19,7 ". Големината Е Лесна За Носење, Можете Да Ја Носите Во Секое Време, Насекаде. Не Само Што Е Добар Придружник за Гледање Филмови или Читање, Туку Може Да се Користи Дури и Како Голема Перница за Гушкање Додека Спиете.

Параметри на производот

Product Description:
Name:
Polar bear plush Stuffed Toy
Age Range:
> 5 Years Old
Material:
long Plush
Size:
10.6 inch/19.6 inch
Package Included:
1* Polar bear:
If You Have Any Questions, Please Contact Us, We Will Reply To You Within 24 Hours:
Notes:
1. Due To The Difference Between Different Monitors, The Picture May Not Reflect The Actual Color Of The Item. We Guarantee The Style Is The Same As Shown In The Pictures.:
2. Due To Manual Measurement, Please Allow An Error Of 1-3cm. :
Слична стока