.

.

50/100 Пакување 2-Слоеви Обоени Хартиени Салфетки, Едноставни Салфетки за Бронзирање Чипка За Свадба, Вечера Роденденска Забава Невестински Туш Пролет Чај Партија Де?

50/100 Пакување 2-Слоеви Обоени Хартиени Салфетки, Едноставни Салфетки за Бронзирање Чипка За Свадба, Вечера Роденденска Забава

DEN 636.80

Пристапност
Залиха

ГОЛЕМИНА : 13 х 13 инчи се одвиваат, 6,5 х 6,5 инчи преклопени МАТЕРИЈАЛ : Изработени од висококвалитетна дрвена пулпа, овие салфетки се нетоксични и безбедни за употреба. Висок Квалитет : Овие салфетки од 2 слоја се доволно цврсти за лесно да се справат со помали излевања, многу апсорбирачки и меки. СЕ КОРИСТИ За : Овие шарени салфетки за печатење се совршени За Тематски Салфетки За Чај, Свадби, Банкет, Материјали за Забави За Туширање на невести, а може да се користат и за семејни/роденденски забави и божиќни прослави. ЕКОЛОШКИ : Изработени Од одржлива, биоразградлива хартија, нашите салфетки ги одржуваат чисти и вашите маси и нашата планета!. ГОЛЕМИНА : 13 х 13 инчи се одвиваат, 6,5 х 6,5 инчи преклопени. МАТЕРИЈАЛ : Изработени од висококвалитетна дрвена пулпа, овие салфетки се нетоксични и безбедни за употреба. Висок Квалитет : Овие салфетки од 2 слоја се доволно цврсти за лесно да се справат со помали излевања, многу апсорбирачки и меки. СЕ КОРИСТИ За : Овие шарени салфетки за печатење се совршени За Тематски Салфетки За Чај, Свадби, Банкет, Материјали за Забави За Туширање на невести, а може да се користат и за семејни/роденденски забави и божиќни прослави.

Параметри на производот

Слична стока