.

.

2 Позиции Клучен Прекинувач, Пластика Висока Дебелина Само Заклучување Клуч За Заклучување ЗАКЛУЧУВАЊЕ ЗБ2-БЕ102 За Опрема За Дистрибуција И Контрола На Електрична ?

2 Позиции Клучен Прекинувач, Пластика Висока Дебелина Само Заклучување Клуч За Заклучување ЗАКЛУЧУВАЊЕ ЗБ2-БЕ102 За Опрема За Дистрибуција

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

Сребрен контакт со висока дебелина, долг работен век, добри спроводливи својства, безбедност и висока ефикасност Производство на пластичен материјал, лесен, отпорност на удар и отпорност на оксидација за подолго време на сервисирање. Модуларна структура, расклопување погодно, контакт може да го замени во секое време, механичка стабилност. Материјал од железна основа и сребрен контактен материјал, издржлив и сигурен во употреба. Структура за работа со самозаклучување, 22мм / 0,9 во дијаметарот на дупката за монтирање. Сребрен контакт со висока дебелина, долг работен век, добри спроводливи својства, безбедност и висока ефикасност. Производство на пластичен материјал, лесен, отпорност на удар и отпорност на оксидација за подолго време на сервисирање. Модуларна структура, расклопување погодно, контакт може да го замени во секое време, механичка стабилност. Материјал од железна основа и сребрен контактен материјал, издржлив и сигурен во употреба.

Параметри на производот

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Key Lock Switch
Material:
Plastic
Operating Voltage:
240V-3A
Contact Current:
Below 10A
Insulation Voltage:
Below 600V
Installation Hole Diameter:
Approx. 22mm / 0.9in
Operation Structure:
Self-locking
Contact Form:
on and off
Base Material:
iron
Contact Material:
Silver
Package List:
1 x Key Lock Switch:
2 x Key :
Слична стока