.

.

Кадеу Supportономија Подлактица Поддршка, 24 ин Потпирачот За Рака Рампа Лента За Продолжување На Бирото, Удар-Слободен Рака Поддршка Црна Рачниот Зглоб Поддршка, Сунѓ?

Кадеу Supportономија Подлактица Поддршка, 24 ин Потпирачот За Рака Рампа Лента За Продолжување На Бирото, Удар-Слободен Рака Поддршка

DEN 1834.56

Пристапност
Залиха

● Поддршка за компјутерски потпирач за раце : Ergономски потпирачи за раце со мека кривина што ви одговара подобро Усвојува висококвалитетна технологија за завиткување полиестерска ткаенина и вградено сунѓерско полнење со висока густина, кое се чувствува меко и удобно за раката. Челична заграда, отпорна на абење и стабилна. ● Продолжувач На работната површина : држачот за потпирач за раце на работната површина обезбедува широк спектар на контролирани области за компјутерот. Удобно е да ги потпрете рацете додека пишувате, со што ќе го намалите оптоварувањето на рацете и рамената додека работите на компјутер. Разноврсност : овој држач за подлактица на бирото не е само подлога за потпирач за раце, туку и потпирач за зглоб и подлога за поддршка на лактот, што ви дава целосна поддршка за рака за удобна релаксација во текот на денот. ● Лесна инсталација : Едноставно закачете го клипот за лак со цврст лак на вашата работна маса за да ја завршите инсталацијата. Пластичниот раб на држачот спречува гребење на масата и гарантира дека горниот дел од масата е недопрен. ● Пренослив дизајн : држачот за потпирачи за раце ви помага целосно да го проширите вашето биро и лесно може да се отстрани кога не се користи, за да можете да го носите во кој било канцелариски простор. Заградата на подлактицата е подобра од обичниот одмор на зглобот на тастатурата бидејќи овој одмор на подлактицата обезбедува поддршка за целата рака, а не само за зглобот како обичен одмор на зглобот на тастатурата.Оваа поддршка за потпирач за раце е добар избор за канцелариска работа или домашни игри. Можеби ќе бидат потребни неколку дена за вашата рака да се навикне да го користи овој потпирач за раце и да види резултати.Спецификација : Име На Производ : Заграда За Подлакти Материјал : Ткаенина : Ткаенина (полиестер)Заграда : синтетички лист : Челична боја : Црни Димензии : ширина 60,5 см/24 инчи, 75,5 см/30 инчи; 11 инчи / 28 см длабоко широко користени во : канцеларија, училиште, биро, трпезариска маса, итн функција : Врз основа на ergономијата, прилагодливо држење на телото, олеснување на замор, Заштедете Простор, Стабилен И Не Тресете, Удобен И Издржливпроизводите вклучуваат : 1* загради за подлактицата : 1.

Параметри на производот

Product Name:
Forearm Bracket
Material:
Fabric:
Cloth (polyester)
Bracket:
synthetic sheet
Hook:
Steel
Color:
Black
Dimensions:
width 60.5cm/24in, 75.5cm/30in; 11 inches / 28 cm deep
Widely used in:
office, school, desk, dining table, etc
Function:
Based on ergonomics, adjustable posture, relieve fatigue, save space, stable and not shake, convenient and durable
Products include:
1* forearm bracket
Tips:
1. This product only includes 1* armrests, decorations in product photos are not included in the package.:
2. All products are measured manually, there may be an error of 1-3cm, please refer to the actual product. Due to the different colors of the spotlight and the screen, the actual object may have a certain color difference, which is normal.:
3. Our goal is to provide customers with the best products and the best service. If you have any questions, please feel free to contact us, we will be happy to serve you. Your satisfaction is our greatest motivation. :
Слична стока