.

.

Kenwood Excelon DPX794BH Двоен Din Bluetooth Во-Цртичка Автомобил Стерео Цд Приемник Со Амазон Алекса Компатибилност | Плус SiriusXM SXV300v1 Поврзете Возило Тјунер Комплет За Сателитски Р?

Kenwood Excelon DPX794BH Двоен Din Bluetooth Во-Цртичка Автомобил Стерео Цд Приемник Со Амазон Алекса Компатибилност | Плус SiriusXM SXV300v1

DEN 3519.84

Пристапност
Залиха

Разговарајте Со Алекса на Вашите Приемници ВО КЕНВУД Со Вградената Алекса, можете да побарате да пуштате музика, да поставувате повици, да слушате аудио книги, да ги слушате вестите, да го проверувате времето, да контролирате паметни домашни уреди, да добивате насоки, да најдете паркинг и многу повеќе - сето тоа додека ги држите рацете на воланот и очите на патот. Поврзете го вашиот i Phone или андроид уред за пристап и контрола на најпопуларните извори на музички апликации. Едноставно инсталирајте ги апликациите Spotify и/или Pandora на вашиот уред, потоа поврзете i Phone (USB или Bluetooth) или Android (само Bluetooth) за да уживате во репродукцијата на музика. Додека сте поврзани преку Bluetooth, со допир на копче можете да се префрлате помеѓу два телефони. Паузи,премотува и повторува до 60 минути сателитско радио во живо, тјунерот за Радио Автомобил автоматски започнува песни Од почеток на омилените канали Со Tune Start, Продолжете Да Се Движите Со најактуелните ажурирања користејќи Сообраќај И Временски Услови Сега. Сириусхм Поврзете Сателитски Радио Тјунер За Возила. Разговарајте Со Алекса на Вашите Приемници ВО КЕНВУД. Со Вградената Алекса, можете да побарате да пуштате музика, да поставувате повици, да слушате аудио книги, да ги слушате вестите, да го проверувате времето, да контролирате паметни домашни уреди, да добивате насоки, да најдете паркинг и многу повеќе - сето тоа додека ги држите рацете на воланот и очите на патот. Поврзете го вашиот i Phone или андроид уред за пристап и контрола на најпопуларните извори на музички апликации. Едноставно инсталирајте ги апликациите Spotify и/или Pandora на вашиот уред, потоа поврзете i Phone (USB или Bluetooth) или Android (само Bluetooth) за да уживате во репродукцијата на музика.

Параметри на производот

Слична стока