.

.

Организатор на биро SionDoux Mail Organizer Countertop File Sorter, Bamboo Desk File Организатор 4 слотови, држач за дрвени букви за складирање на документи за пликови iPad, држач за пошта за дато?

Организатор на биро SionDoux Mail Organizer Countertop File Sorter, Bamboo Desk File Организатор 4 слотови, држач за дрвени букви за складирање

DEN 415.84

Пристапност
Залиха

Дрво Организатор на работното место за природен материјал : Организаторот на папката со датотеки е изработен од природен бамбус кој е густ и здрав, отпорен на вода и лесен за чистење. Носителот на документите обезбедува одлична стабилност, не се превртува лесно, има мазна и полирана површина за да ги заштити документите од оштетување. ?Adjustable & Multi-scene Available:The letter holder with 5 removable boards, you can choose to create different widths between sections by dividing them freely to suit your different storage needs, assortment up to 4 folders, can be used in kitchen, bedroom, тремот, канцеларијата и другите места. Со дрвените датотеки, вашата работна површина ќе биде поорганизирана. Dimentions Dimensions на организаторот на датотеки : Организаторот на бирото мери 5.7 "од 11,8" од 5,5 "(L X W X H) вкупно, растојанието од 2 табли е 2,36 инчи. Организаторот на бирото е совршен за организирање на книга 、 датотека и сундери , додека Да се ​​биде убав и уреден, тоа ви помага да ја подобрите ефикасноста на работата.? Лесно за склопување : Датотеката за датотеката е лесен за инсталирање со сите потребни хардвер вклучени, само треба да ги следите едноставните упатства и да можете да соберете за неколку минути. Четири влошки за дното на лизгање Помогнете да се спречи да се лизне countertop на организаторот на поштата на површини. Идеален практичен подарок : држачот на датотеката за биро може да ја зголеми уметноста и организацијата за вашата канцеларија или дом. Тоа е совршен подарок за вашите пријатели, семејство, lубовник или колеги. Организаторите лесно поседуваат пошта, книги, писма, коверти, датотеки, трудови, сметки, тетратки, документи и други важни предмети, и можете да ги најдете брзо и лесно. Тие ќе се зачудуваат на практичноста на овој подарок и ќе го фалат искрено.

Параметри на производот

Слична стока