.

.

Поправка на автомобил Лежечка Табла, Поправка На Автомобил Лежечка Табла, 36ин Автоматска Поправка На Лежечка Табла Поправка На Автомобил На Палубата Алатки За Поп?

Поправка на автомобил Лежечка Табла, Поправка На Автомобил Лежечка Табла, 36ин Автоматска Поправка На Лежечка Табла Поправка На

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

●Ergономски Дизајн● Седнете полека На крајот од палубата за поправка на автомобилот, легнете да ја потпрете главата на обложениот потпирач за глава за да ви даде дополнителна удобност Qled Light® Автоматска Поправка На Лежечка Табла со ПОМОШ на LED светло, корисниците лесно можат да видат дури и мала завртка за високо ефикасно работење во темно опкружување, заштедете ги вашите напори. ●LED Светло Q Со помош НА LED светло, корисниците лесно можат да видат дури и мала завртка за високо ефикасно работење во темна средина, заштедете ги вашите напори. €Премиум Материјал Q поправка на Автомобил лежечката табла е изработена од врвен јп материјал, отпорен на удари, против стареење, не е лесен за кршење, силен и издржлив.Добриот квалитет не само што може да обезбеди побезбедна гаранција за вашиот живот, туку и добрите материјали можат да го зголемат работниот век на производот. ①Преносливата табла за Спиење за Поправка На Автомобили е лесна и удобна за подигање, носење, положба и транспорт преку рачката, ги исполнува Американските и Европските стандарди, универзални за автомобили.

Параметри на производот

Item Type:
Car Repair LyingBoard
Material:
Super strong PE
Wheels:
360 degree rotatable and 3in/7.62cm size
Pillow:
Thickened sponge
Height From The Ground:
Approx. 3.8cm/1.5in
Maximum Load Capacity:
200KG/440.92lb
Tool Slot Size:
Approx. 24x6.5x2.3cm/9.45x2.56x0.91in
Fitment:
Universal
Package List:
1 x Car Repair Lying Board:
6 x Wheels:
1 Pack x Accessories:
Слична стока