.

.

Mmhuo За Samsung Galaxy Забелешка 9 Случај, Цвет Магнетни Назад Флип Случај За Samsung Galaxy Забелешка 9 Паричник Случај За Жени Со Држач За Картички, Заштитни Случај Телефон Случа?

Mmhuo За Samsung Galaxy Забелешка 9 Случај, Цвет Магнетни Назад Флип Случај За Samsung Galaxy Забелешка 9 Паричник Случај За Жени

DEN 223.84

Пристапност
Залиха

КОМПАТИБИЛЕН : Совршено одговара Само На Samsung Galaxy Note 9 (6,4 инчи,Објавен 2018 година) ЗАШТИТА : Оваа кожна футрола Samsung Galaxy Note 9 изработена од синтетичка СТП кожа,надворешна кожна обвивка со мека кутија TPU и магнетно затворање од картички и капки и гребнатини на телефонот. ОДЛИЧЕН КВАЛИТЕТ : материјалот На samsung Galaxy Note 9 заштитно куќиште, се чувствува добро и трае долго;надграденото затворање на магнетот работи прекрасно,има цврсто прицврстување за затворање, многу безбедно држи картички и готовина. МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН : Оваа футрола За паричник Samsung Galaxy 9 има 2 картички слотови и 1 страничен џеб за готовина за лесно носење и чување organized.It може да се трансформира во штанд за слободни раце кога гледате филм,видео или Фејстајм. ДИЗАЈН : Врежана мандала модел цвет на грбот флип, занаети И удобен дизајн Samsung Galaxy Забелешка 9 телефон случај за жени и девојки,ќе добиете многу комплименти за користење на овој убав паричник случај. Може да држи картички, готовина или фотографија. Магнетот останете затворени за да ја зачувате безбедноста на вашите работи.

Параметри на производот

Слична стока