.

.

Стил Навалување ЅИД МОНТИРАЊЕ Тв Заграда - Тешки Универзална Рамен Екран ТВ Ѕид Монтирање-Монтира 42-84 LED/LOLED &засилувач; Плазма ТВ Рамни Екрани-Голем Наклон, ВЕСА Мон?

Стил Навалување ЅИД МОНТИРАЊЕ Тв Заграда - Тешки Универзална Рамен Екран ТВ Ѕид Монтирање-Монтира 42-84 LED/LOLED &засилувач; Плазма ТВ

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

ОДГОВАРА НА ТЕЛЕВИЗОРОТ 42" ДО 84" : оваа монтажа на ѕид за навалување на тв за заштеда на простор одговара на КОЈ БИЛО ТЕЛЕВИЗОР од 42 до 84 инчи и ви носи универзален дизајн на монтирање НА ТВ, создавајќи оптимално задоволство при гледањето, бидејќи се одликува со дизајн на заградата што лесно се закачува и монтира на ѕидната плоча УНИВЕРЗАЛНА МОНТАЖА НА ТВ : Карактеристики Универзален Стандард За Интерфејс ЗА Монтирање ВЕСА( МИС), збир на стандарди за производство на телевизор/компјутерски монитор со рамен екран. Овој комплет за држачи за монтирање на ѕид со низок профил одговара на обетка од 16/24 инчи плус бетонски ѕид. ГОЛЕМ ДРЖАЧ за НАВАЛУВАЊЕ : овој држач за ѕид за монтирање на тв за рамен екран има голем држач за навалување тип w/ 0°~ -8° агол на навалување за да го намалите отсјајот за подобар поглед за да можете да уживате во ВАШИОТ ТЕЛЕВИЗОР токму онака како што сакате. Одлично за домашна, училишна и канцелариска употреба. ХАРДВЕР ЗА МОНТИРАЊЕ : Ги Вклучува сите потребни хардвер и држачи за лесна инсталација. Монтирањето на телевизорот со рамен екран е направено со тежок челик и може безбедно да се користи за цврсто монтирање на ѕид од тули / бетон. Има дизајн на отворена ѕидна плоча за излезот. МАКСИМАЛНО ОПТОВАРУВАЊЕ од 132 ФУНТИ : Промовира безбедно и фиксно монтирање НА ТЕЛЕВИЗОРОТ и може да собере до 132 килограми оптоварување. Направено за да одговара на ТЕНОК РАМЕН панел HDTV, LCD, LED, Плазма, Ултравидни Паметни Телевизори - Од брендови, вклучувајќи Samsung, JVC, Magnavox, Panasonic, Sharp, Toshiba, Vizio и многу повеќе. ОДГОВАРА НА ТЕЛЕВИЗОРОТ 42" ДО 84" : оваа монтажа на ѕид за навалување на тв за заштеда на простор одговара на КОЈ БИЛО ТЕЛЕВИЗОР од 42 до 84 инчи и ви носи универзален дизајн на монтирање НА ТВ, создавајќи оптимално задоволство при гледањето, бидејќи се одликува со дизајн на заградата што лесно се закачува и монтира на ѕидната плоча. УНИВЕРЗАЛНА МОНТАЖА НА ТВ : Карактеристики Универзален Стандард За Интерфејс ЗА Монтирање ВЕСА( МИС), збир на стандарди за производство на телевизор/компјутерски монитор со рамен екран. Овој комплет за држачи за монтирање на ѕид со низок профил одговара на обетка од 16/24 инчи плус бетонски ѕид. ГОЛЕМ ДРЖАЧ за НАВАЛУВАЊЕ : овој држач за ѕид за монтирање на тв за рамен екран има голем држач за навалување тип w/ 0°~ -8° агол на навалување за да го намалите отсјајот за подобар поглед за да можете да уживате во ВАШИОТ ТЕЛЕВИЗОР токму онака како што сакате.

Параметри на производот

Слична стока