.

.

Рејонги вреќи за спиење 32 ℉ За возрасни тинејџери - 4 сезони преносна компресија водоотпорна водоотпорна младост за затворено и надворешно, водоотпорно, ранец и пе?

Рејонги вреќи за спиење 32 ℉ За возрасни тинејџери - 4 сезони преносна компресија водоотпорна водоотпорна младост за затворено и надворешно,

DEN 623.84

Пристапност
Залиха

Материјалот за полнење е 400gsm Тежината на пакувањето е 4,5 bs. Оценката на температурата е 32 Фаренхајт. ? Чувајте пријатно : Останете топло на температури дури 32 ° F. ? Водоотпорен и удобен : Надворешниот материјал за покривање е 290 T најлон, што е еден вид водоотпорна и ткаенина за дишење. Нашата вреќа за спиење Ryongii е исполнета со еластична и шуплива алтернативна микрофибер од 400gsm. Компресирана вреќа : XL вреќи за спиење за кампување вклучуваат удобен џеб за внатрешни работи на лагер за чување на вашите работи и надворешна компресирана вреќа во Оксфорд. ? Обратна патент : двонасочни патенти можат да Zip 2 за спиење за возрасни за пешачење заедно за да се користат како двојна торба. Исклучете ја вреќата за спиење може да се користи како ватенка или душек. Гаранција за задоволство : Вашето 100% задоволство е нашата цел. Контактирајте нè во секое време преку кога ви треба. Ако нашата вреќа за спиење не е она што го сакате или има некои дефекти, само вратете ја за цела наплата или контактирајте не за нова. Опфатени се такси за испорака. Ние ќе ви обезбедиме премија искуство за спиење и шопинг за вас. Материјалот за полнење е 400gsm. Тежината на пакувањето е 4,5 bs. Оценката на температурата е 32 Фаренхајт. ? Чувајте пријатно : Останете топло на температури дури 32 ° F. ? Водоотпорен и удобен : Надворешниот материјал за покривање е 290 T најлон, што е еден вид водоотпорна и ткаенина за дишење.

Параметри на производот

Слична стока