.

.

Hxjdcl Decorенска Забава Украси, Розово Злато Невестински Туш Партија Декорација Комплет-Невестата да биде Балони, Појас, Прстен, Шампањ Шише Пехар Балони, Превез, Фолиј?

Hxjdcl Decorенска Забава Украси, Розово Злато Невестински Туш Партија Декорација Комплет-Невестата да биде Балони, Појас, Прстен,

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

ШТО Е ВКЛУЧЕНО -18" НЕВЕСТАТА ДА БИДЕ Фолија Балони+1ринг+1 Појас+10 Розово Злато Фолија Балони+10 Конфети Балони+12 бели латекс балони+2 роза злато фолија завеси+1 Тетоважи+1 парчиња Шампањ Шише балон+1 парчиња Пехар Балони +1 парчиња Балон лента+1 парчиња невестата Да Биде Торта Врвот,- Се Што ВИ ТРЕБА ЗА ДА БИДЕТЕ Фото КАБИНА Позадина Подготвени! ЛЕСНО ПОСТАВУВАЊЕ УКРАСИ ЗА МОМИНСКА ВЕЧЕР-овој комплет за декорација на невестински туш е создаден имајќи ја предвид погодноста. Невестата да Биде фолија прстен балон сет и шампањ шише балон се пополнување на воздухот, така што не е потребен хелиум и лента е обезбедена за да можете да ги поврзете вашите балони каде и да ви требаат во собата. ДОБАР КВАЛИТЕТ И ВРВЕН МАТЕРИЈАЛ - сите комплети За Украсувањеachени Се изработени од висококвалитетни материјали, проверете дали нема да се оштети за време на пакувањето и transportation.It може да се чува неколку часа откако ќе се наполни со воздух,без да се грижите дали балонот ќе пукне или истекува.

Параметри на производот

Слична стока