.

.

Држач за чадор за инвалидска количка, Држач За Држач За Чадор, Задебелен Држач За Стегач За Чадор За Количка За Велосипед Количка За Количка За Инвалидска Количка К?

Држач за чадор за инвалидска количка, Држач За Држач За Чадор, Задебелен Држач За Стегач За Чадор За Количка За Велосипед Количка

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

Прилагодлив агол : аголот на држачот е прилагодлив што можете да го ротирате според вашите вистински потреби Универзално : со помош на штандот за чадор, можете да инсталирате чадор за да го одбраните вашиот автомобил од дожд, сонце и снег. Широка Примена : штандот е погоден за скутери, велосипеди, електрични возила, колички, скутери, инвалидски колички, колички итн. Абс Материјал : Изработен од врвен абс материјал, штандот е силен и цврст, отпорен на удари и гребнатини, обезбедувајќи долг животен век. Лесен За Инсталирање : Доаѓа со компактна големина и мала тежина, лесната инсталација може брзо да се заврши. Прилагодлив агол : аголот на држачот е прилагодлив што можете да го ротирате според вашите вистински потреби. Универзално : со помош на штандот за чадор, можете да инсталирате чадор за да го одбраните вашиот автомобил од дожд, сонце и снег. Широка Примена : штандот е погоден за скутери, велосипеди, електрични возила, колички, скутери, инвалидски колички, колички итн. Абс Материјал : Изработен од врвен абс материјал, штандот е силен и цврст, отпорен на удари и гребнатини, обезбедувајќи долг животен век. Лесен За Инсталирање : Доаѓа со компактна големина и мала тежина, лесната инсталација може брзо да се заврши. Универзално : со помош на штандот за чадор, можете да инсталирате чадор за да го одбраните вашиот автомобил од дожд, сонце и снег.

Параметри на производот

Item Type:
Wheelchair Umbrella Holder
Material:
ABS
Scope of Application:
Applicable to scooters, bikes, electric vehicles, trolleys, scooters, wheelchairs, strollers, etc.
Package List:
1 x Wheelchair Umbrella Holder:
Слична стока