.

.

СОЛУСТ Прилагодлив Компјутерски Штанд Компјутерски Држач За Десктоп Кула Држач За Десктоп Таблет Држач За Работна Површина Држач За Мобилен Телефон За Биро Прекл?

СОЛУСТ Прилагодлив Компјутерски Штанд Компјутерски Држач За Десктоп Кула Држач За Десктоп Таблет Држач За Работна Површина

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

ДЕСКТОП ТЕЛЕФОН монтирање Прилагодливиот Дизајн може да помогне да се намали болката во цервикалниот ' рбет предизвикана од вашата терминска употреба на телефонот МЕТАЛЕН ДРЖАЧ за МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ Погоден За канцелариско биро, работна соба, дневна соба или масичка. ПОДДРЖУВАЧ НА ТЕЛЕФОНСКА БАЗА Дизајнот Прилагодлив На Ангел може да помогне да се намали болката во цервикалниот ' рбет предизвикана од вашата терминска употреба на телефон. ДРЖАЧ за ТАБЛЕТИ дизајн На Преклопување, лесен за складирање и носење. ПРИЛАГОДЛИВ ДРЖАЧ за ТЕЛЕФОН Изработени од материјал за трајна употреба. ДЕСКТОП ТЕЛЕФОН монтирање Прилагодливиот Дизајн може да помогне да се намали болката во цервикалниот ' рбет предизвикана од вашата терминска употреба на телефонот. МЕТАЛЕН ДРЖАЧ за МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ Погоден За канцелариско биро, работна соба, дневна соба или масичка. ПОДДРЖУВАЧ НА ТЕЛЕФОНСКА БАЗА Дизајнот Прилагодлив На Ангел може да помогне да се намали болката во цервикалниот ' рбет предизвикана од вашата терминска употреба на телефон. ДРЖАЧ за ТАБЛЕТИ дизајн На Преклопување, лесен за складирање и носење. ПРИЛАГОДЛИВ ДРЖАЧ за ТЕЛЕФОН Изработени од материјал за трајна употреба. Пакет Листа 1 х легура Заграда Карактеристики-Големина : Околу 16 компјутер носителот за биро. - Материјал : алуминиумска легура компјутер штанд за десктоп кула. - Боја : поддржувач на сребрена телефонска база. - Дизајн на преклопување, лесен за складирање и носење прилагодлив држач за таблети. - Погоден за канцелариско биро, работна соба, дневна соба или штанд за компјутерска маса за кафе.

Параметри на производот

Слична стока