.

.

КИДАИ Автоматско Кликање За телефонски iPad, Прилагодлив Кликер На Екранот На Автоматскиот Уред Симулирано Кликнување Со Прст, Погоден за Подароци, Игри, Преноси во ?

КИДАИ Автоматско Кликање За телефонски iPad, Прилагодлив Кликер На Екранот На Автоматскиот Уред Симулирано Кликнување Со Прст, Погоден за

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

●Компатибилност Со Повеќе Уреди ● Автоматскиот Кликер е Компатибилен Со Андроид И IOS Системи, Компатибилен Со 99% Од Мобилните Апликации и Е Погоден за Помош Во Игра, Лајкови За Емитување Во Живо, Награди За Задачи, Грабање Нарачки На Повеќе Платформи ИТН (Привремено Не Е Компатибилен Со Екранот На Допир На Лаптопите). ●Интелигентна Симулација● Автоматскиот Кликер За Телефон Интелигентно Симулира Кликнување На Прстите, Ви Овозможува Целосно Да Ги Ослободите Рацете. Автоматскиот Кликач Треба Да Биде Поврзан Со Посветен Контролер За Да Работи Нормално И Не Може Да Се Користи Со Други Контролори. ●Тивок Дизајн● Кликерот На Екранот Прифаќа Технологија За Кликнување На Просторно Мапирање За Да Го Замени Традиционалниот Метод На Механички Клик, Тивок Клик, Нула Бучава И Подолг Век На Траење. Иновативната Технологија Не Го Оштетува Екранот На Мобилниот Телефон, А Кликнувањето Е Почувствително И Постабилно. ●Нано Адсорпција Quatoclicker Фиксна Вшмукување Чаша Усвојува Нано Мукозна Мембрана Материјал, Кој Има Силна Вискозност И Силна Адсорпција Сила, И Нема Да Падне По Долго Време Употреба. Ако Има Намалување На Вискозноста, Исчистете Ја Површината На Нано Вшмукувачката Чаша Со Миење Со Вода За Да Ја Вратите Вискозноста. Може Да Се Користи Со Клип За Да Се Спречи Паѓање На Автоматскиот Кликач Дури И Ако Нано Вискозноста Е Недоволна. `+Брзо Пристигнување】 Испорачани Во Соединетите Држави, Можете Брзо Да Го Добиете Пакетот . Ако Не Сте Задоволни Со Производот Или Не Разбирате Како Да Го Користите, Ве Молиме Контактирајте Не И Ние Ќе Ви Дадеме Задоволително Решение. Име на производот : КИДАИ Авто Кликер Материјал : ABS + Компјутер Влезен Напон : 5 V / 2 A Пакетот Вклучува : 1 x Автокликер, 1 x Нелизгачки Клип, 5 x Нано Вшмукување Чаша. Должина на Линијата за автоматско кликнување : 600 мм (Не Го Вклучува Контролорот, Треба Да Се Купи Одделно) Карактеристики : Овој Производ Е Погоден За : Лајкови за Емитување во Живо, Нарачки За Купување, Кликови На Игри, Кликови На Задачи и Други Сценарија.

Параметри на производот

Слична стока