.

.

Телескопски држач за мобилни телефони на UKCOCO 2PCS, монтажа за автомобил за автомобил, држач за метал држач за десктоп, држач за таблети, држач за мобилен телефон за по?

Телескопски држач за мобилни телефони на UKCOCO 2PCS, монтажа за автомобил за автомобил, држач за метал држач за десктоп, држач за таблети,

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

Телефонски штанд ќелија за биро ретро снимање на држач за стативи за автомобили- Дизајн, флексибилен и удобен, универзален за мобилен телефон и универзален таблет Држач за штанд за паметни телефони- Овој преносен држач е доволно стабилен за поддршка на мобилниот телефон и таблет кога се става на која било цврста рамна површина. Заграда на држачот на телефонот- Материјалот е материјал од висока класа, задебелена, силна и издржлив за употреба. Држач за таблети за биро- фино изработка, не е лесна за носење, удобно и практично и нема да биде оштетен за некое време. Држач на висина на телефон- без разлика дали е дома, канцеларија или на патување, вашиот добар партнер. Вие заслужувате да имате еден. Држач за складирање. Држач за складирање. Пакетот вклучува 2 парчиња X 1 × Карактеристики на држачот на телефонот - Боја : Црна, држач за телефон за биро 1 × Повторувач на држачот на држачот за држачи за држачи за држач за држачи, вклучително и држач за мобилни телефони - материјал : алуминиум легура, телефонски држач за биро - големина : 8.

Параметри на производот

Слична стока