.

.

Зголемувач на екранот за мобилен телефон, 3D HD Sainking Projector Ercon Exparger за филмови, видеа и игри - ги поддржува сите паметни телефони

Зголемувач на екранот за мобилен телефон, 3D HD Sainking Projector Ercon Exparger за филмови, видеа и игри - ги поддржува сите паметни телефони

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

3 D ултра-чист лупа на екранот : Овој лупа на екранот за мобилен телефон Земете HD Zoom Optical Technology, цврст ABS 3 D екран, ефикасно зголемете ја големината на екранот за 3-4 пати, ја прави сликата појасна, ви дава различно визуелно уживање Компатибилен со вашиот уред : Зголемувањето на екранот е специјално дизајниран за да одговара на повеќето паметни телефони, така што без разлика дали имате i Phone или телефон со Android, екранот за велики на проекторот е сигурен дека ќе работи со вашиот уред. Покрај тоа, лупачот на екранот не бараше батерија. Заштитете ги очите : Нашиот ултра-висока дефиниција на екранот за засилувач на телефон ви овозможува совршено искуство за гледање. Совршен штанд за паметни телефони што помага во олеснување на секоја непријатност и визуелен замор. Дизајн на преклопување : HD екранот за складирање на екранот Тип на ротирање на виткање на виткање. Ако висината не е доволна, висината може да се прилагоди со штандот на прстенот. Супер тенок кога е преклопен и исто така може да се носи во вашата торба. Погодно е за затворено, кампување, патување, слободно време, каде било и сл. Најдобар избор за подароци : Едноставен и стилски дизајн, тој е најдобар избор на подароци за одмор за вашите пријатели или семејство. Ние веруваме дека ќе го сакате вашиот нов великодушен екраниран екранот. 3 D ултра-чист лупа на екранот : Овој лупа на екранот за мобилен телефон Земете HD Zoom Optical Technology, цврст ABS 3 D екран, ефикасно зголемете ја големината на екранот за 3-4 пати, ја прави сликата појасна, ви дава различно визуелно уживање. Компатибилен со вашиот уред : Зголемувањето на екранот е специјално дизајниран за да одговара на повеќето паметни телефони, така што без разлика дали имате i Phone или телефон со Android, екранот за велики на проекторот е сигурен дека ќе работи со вашиот уред. Покрај тоа, лупачот на екранот не бараше батерија. Заштитете ги очите : Нашиот ултра-висока дефиниција на екранот за засилувач на телефон ви овозможува совршено искуство за гледање. Совршен штанд за паметни телефони што помага во олеснување на секоја непријатност и визуелен замор. Дизајн на преклопување : HD екранот за складирање на екранот Тип на ротирање на виткање на виткање. Ако висината не е доволна, висината може да се прилагоди со штандот на прстенот. Супер тенок кога е преклопен и исто така може да се носи во вашата торба.

Параметри на производот

Material:
ABS + acrylic material + Finnel lens
Magnification:
3-4 times
Size:
10 inch/12 inch/14 inch
Color:
black/white/red
Functions:
amplification, eye protection, radiation protection, stand holder
Applicable brands:
mobile phones of all
Package includes:
1 x smartphone screen magnifier:
The viewing distance of all mobile phone screen magnifiers is about 1.2 meters. Please refer to the manual for the usage method.:
Note:
1.Please allow 0-0.5cm error in the size due to the manual measurement:
2.As Different Computers Display Colors Differently,The Color Of the Actual Item May Vary Slightly From The Above Images.:
3.If you have any questions, please contact us first, we will help you solve it. :
Слична стока