.

.

iphone 14 pro max case, 2.5 D iphone 14 pro max заштитник на екранот, 2 Заштитник На Објективот На Камерата, заштитник на екранот на инсталерот iphone 14 pro max, [6 во 1 ] за iphone 14 pro max.

iphone 14 pro max case, 2.5 D iphone 14 pro max заштитник на екранот, 2 Заштитник На Објективот На Камерата, заштитник на екранот

DEN 239.84

Пристапност
Залиха

целиот пакет : ; 1 Магнетно Куќиште За Телефон/2 i Phone 14 pro Max Заштитници На Екранот Од Калено Стакло/2 i Phone 14 pro Max Заштитници На Објективот На Фотоапаратот/2 Комплет За Чистење И 1 инсталатор за заштитник на екранот. IPHONE 14 PRO MAX СЛУЧАЈ MAGSAFE : Слим на iphone 14 pro max случај обвива беспрекорно околу вашиот i Phone. Прецизен исечок одговара на копчињата за јачина на звук, страничното копче и кривините на вашиот. Куќиштето брзо се прилепува на своето место и цврсто се вклопува над вашиот i Phone без додавање на големо. Со вградени магнети кои совршено се усогласуваат со Iphone 14 Pro Max, куќиштето нуди магично прицврстување и одвојување. Конструкција ОД калено стакло СО ВИСОКА напнатост 9 ЧАСА за зголемена заштита од удари; Ултра јасен заштитник со сооднос на пенетрација на светлина од 95%. i Phone 14 Pro Max (6.7") Премиум Темпериран Заштитник На Екранот,. случајот нуди магично искуство со прицврстување и одвојување, секој пат. Совршено усогласените магнети го прават безжичното полнење побрзо и полесно од кога било досега .Најдобар Заштитник На Објективот На Камерата за. 2* Заштитник На Екранот, 2 * Заштитник На Објективот На Камерата, 1 * Лесна Рамка За Инсталација, 2 * Суви Марамчиња, 2* влажни марамчиња. целиот пакет : случајот прифаќа хибридна технологија . Се што ќе добиете во пакетот; 1 Магнетно Куќиште За Телефон/2 i Phone 14 pro Max Заштитници На Екранот Од Калено Стакло/2 i Phone 14 Pro Max Заштитници На Објективот На Фотоапаратот/2 Комплет За Чистење И 1 инсталатор за заштитник на екранот.2_ IPHONE 14 PRO MAX СЛУЧАЈ MAGSAFE : Тенок на iphone 14 pro max случај обвива беспрекорно околу вашиот i Phone.

Параметри на производот

Слична стока