.

.

Јажиња ЗА МОБИЛНИ Телефони БЕРИТНИ, Ремен За Синџир На Метални Телефони Со Вкрстено Тело За Жени, Држач За Универзален Лепенка За Телефонски Јажиња, Монтажен Телеф?

Јажиња ЗА МОБИЛНИ Телефони БЕРИТНИ, Ремен За Синџир На Метални Телефони Со Вкрстено Тело За Жени, Држач За Универзален Лепенка

DEN 303.84

Пристапност
Залиха

Fletal PHONE LANYARD BERITNI patch телефонскиот ремен се состои од метален телефонски синџир и силиконски телефонски јазиче за врзување Елегантен, стилски и привлечен. Издржлив е од силикон и мода од најлон или кожен мобилен телефон. Персонализиран дизајн за украсување на вашиот мобилен телефон, направете го да изгледа поуникатно. Тоа е исто така најдобар избор за подарок За Денот На Вљубените, Годишнина, Роденден за вашето семејство и пријател. Quinversal CROSSBODY PHONE LANYARD quare за телефон одговара за сите паметни телефони со куќиште за телефон со целосна покриеност од 4 до 6,7 инчи. Компатибилен со i Phone 14, 13, 12, 11, Pro, Max, Samsung Galaxy, Google, итн. (ЗАБЕЛЕШКА : не поддржува половина покриеност телефон случај). Ослободете ги рацете кога пазарувате, шетате со кучето, возите велосипед или фотографирате итн. ●Лесен РЕМЕН ЗА ТЕЛЕФОНСКИ СИНЏИР BERITNI крстот тело телефон јаже тежина околу 0,11 фунти(0,05 кг), должина околу 56,88"(144,5 см). (Поради рачно мерење, дозволете 1-2см да бидат различни). Нашата телефонска кутија е изработена од висококвалитетен материјал од алуминиумска легура. Тој е полесен од челичниот материјал и нема да биде товар за вратот или рамото. Исклучителна изработка, отпорна на ' рѓа и издржлива, силна, не е лесна за кршење. Не треба да се грижите изгуби или пушти вашиот телефон.

Параметри на производот

Слична стока