.

.

Dafuz qu4+4Packs® Заштитник На Екранот За Galaxy Watch 5 Pro 45mm Куќиште, Заштитна Фолија Против Калено Стакло Против Магла и Браник Со Тврд Компјутер, Додатоци За Паметни Часовниц?

Dafuz qu4+4Packs® Заштитник На Екранот За Galaxy Watch 5 Pro 45mm Куќиште, Заштитна Фолија Против Калено Стакло Против Магла и Браник

DEN 156.64

Пристапност
Залиха

●Компатибилен Модел●Компатибилен Со Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm Вклучувајќи : Тврд Компјутер Покритие Браник*4+Калено Стакло Заштитна Фолија *4+вшмукување чаша*2+сува и влажна крпа*4. Часовникот не е вклучен. ®Сеопфатна Заштита®овој случај Samsung Galaxy Watch 5 Pro е изработен од висококвалитетен компјутерски материјал со ЗАШТИТНИК НА ЕКРАНОТ ОД HD калено стакло, што остварува добар контакт со екранот и не влијае на екранот на допир. Целосно компатибилен Со Galaxy Watch 5 Pro 45mm, без вода или замаглување на екранот на часовникот. Заштитува од гребнатини, прашина и испакнатини. ●Софистициран Дизајн€Овој Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm има прецизни исечоци и мазна површина за целосен пристап до сите копчиња и порти.Обезбедува заштита од 360 степени За Вашиот Samsung Watch 5 Pro. ●Лесен За Инсталирање ● куќиштето за заштитник на екранот е лесно да се инсталира и отстрани без отстранување На Галакси Часовник 5 Про бенд.Галакси Гледајте 5 Про заштитниот филм и куќиштето се ослободени од капки вода и замаглување на екранот за време на употребата. Queservice Service ® ние нудиме Galaxy Watch 5 Pro заштитник на екранот во многу комбинации на бои, црна, розова златна, јасна, сребрена, полноќна сина, официјална зелена, можете да ја изберете вашата омилена боја или да купите друга Samsung Galaxy Watch band во иста боја за да одговара На Вашиот Samsung Smartwatch 5 Pro. Ако имате какви било прашања или не сте задоволни со предметот, ве молиме контактирајте не и ние ќе го решиме вашето прашање во рок од 24 часа. ●Компатибилен Модел●Компатибилен Со Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm. Вклучувајќи : Тврд Компјутер Покритие Браник*4+Калено Стакло Заштитна Фолија *4+вшмукување чаша*2+сува и влажна крпа*4. Часовникот не е вклучен. ®Сеопфатна Заштита®овој случај Samsung Galaxy Watch 5 Pro е изработен од висококвалитетен компјутерски материјал со ЗАШТИТНИК НА ЕКРАНОТ ОД HD калено стакло, што остварува добар контакт со екранот и не влијае на екранот на допир.

Параметри на производот

Слична стока