.

.

Телефонски зафат на Sinjimoru Chickstand за безжично полнење Компатибилен држач за прсти за телефони за iPhone 12 & паметни телефони. Синџи Монт С-Грип Црна

Телефонски зафат на Sinjimoru Chickstand за безжично полнење Компатибилен држач за прсти за телефони за iPhone 12 & паметни телефони.

DEN 207.84

Пристапност
Залиха

Компатибилност на сериите на Sinji Mount Series : Парчето за монтирање е компатибилно со телефонскиот паричник за одвојување, лентата за зафат и монтирање на полначот за автомобили за безжично полнење Држач за лента со цврсти мобилни телефони против капки за рака : Овој држач за телефонски прсти може да се користи како лента за телефонска јамка за операција од една страна за да се спречи да се спушти телефонот. Силен мобилен телефон се залага за биро : Тешкиот, но флексибилен силиконски опсег ќе обезбеди не само држач за зафаќање на мобилни телефони, туку и на подолг телефон на биро за долгорочно користење. Широка компатибилност на зафаќањето на Sinji Mount : Се држи на задниот дел од i Pad, овозможувајќи му да се користи како држач за штанд за таблети и i Pad, како и за i Phone Stand за биро. Пакет и гаранција : Пакетот вклучува S-Grip за Sinji Mount X1, Mount X1, 3 M Tape X1, Асистент на лепило филм X1, Прирачник X1. Sinjimoru нуди 90 дена гаранција за сите наши производи. Ве молиме слободно контактирајте не : ). Компатибилност на сериите на Sinji Mount Series : Парчето за монтирање е компатибилно со телефонскиот паричник за одвојување, лентата за зафат и монтирање на полначот за автомобили за безжично полнење.

Параметри на производот

Слична стока