.

.

Пенкало За Игла со боксови Компатибилно Со Податоци За Дејзи 4820-Акупункт Активно Игла, Електронско Игла Со Ултра Фин Врв За Податоци За Маргаритки 4820-Метално Сребр?

Пенкало За Игла со боксови Компатибилно Со Податоци За Дејзи 4820-Акупункт Активно Игла, Електронско Игла Со Ултра Фин Врв За Податоци За Маргаритки

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

? [БЕЗ ПРОБЛЕМИ] Пенкало За Игла Со Боксови Компатибилно со Податоците На Дејзи 4820 Активното Игла За Акупункт Не бара никаква форма На спарување за Вашите Податоци за Маргаритка 4820! Едноставно притиснете го копчето за да го вклучите, А Активното Игла Акупункт емитува брзи ЕЛЕКТРОНСКИ ИМПУЛСИ за да комуницирате со вашиот екран, овозможувајќи ви да пишувате со многу поприроден притисок и позиција за пишување. ВЕ МОЛИМЕ запомнете : Активното Игла Не поддржува Отфрлање на Дланката или Чувствителност на Притисок. ✍ [УЛТРА ФИН ВРВ] Ултра точен врв од 2 мм ви овозможува да допрете, повлечете и цртате точно За Вашите Податоци за Маргаритка 4820, како да користевте вистинско пенкало. ? [ДОЛГ ВЕК на ТРАЕЊЕ] Вградената батерија обезбедува 12 часа употреба. ? [ЈАЧИНА и СТАБИЛНОСТ] цврстата четкана конструкција на алуминиумско буре обезбедува цврстина и стабилност. ? [ВКЛУЧЕН] микробен кабел за полнење со кој било стандарден USB извор на енергија!. ? [БЕЗ ПРОБЛЕМИ] Пенкало За Игла Со Боксови Компатибилно со Податоците На Дејзи 4820. Активното Игла За Акупункт Не бара никаква форма На спарување за Вашите Податоци за Маргаритка 4820! Едноставно притиснете го копчето за да го вклучите, А Активното Игла Акупункт емитува брзи ЕЛЕКТРОНСКИ ИМПУЛСИ за да комуницирате со вашиот екран, овозможувајќи ви да пишувате со многу поприроден притисок и позиција за пишување. ВЕ МОЛИМЕ запомнете : Активното Игла Не поддржува Отфрлање на Дланката или Чувствителност на Притисок. ✍ [УЛТРА ФИН ВРВ] Ултра точен врв од 2 мм ви овозможува да допрете, повлечете и цртате точно За Вашите Податоци за Маргаритка 4820, како да користевте вистинско пенкало. ? [ДОЛГ ВЕК на ТРАЕЊЕ] Вградената батерија обезбедува 12 часа употреба. ? [ЈАЧИНА и СТАБИЛНОСТ] цврстата четкана конструкција на алуминиумско буре обезбедува цврстина и стабилност. ? [ВКЛУЧЕН] микробен кабел за полнење со кој било стандарден USB извор на енергија!.

Параметри на производот

Слична стока