.

.

Beastcage за iPhone 11 Pro Max. Професионален кафез За Камера за iPhone Со Интегриран Држач за Ладни Чевли, држачи за Стативи и Заменлив Интерфејс за Монтирање Леќи. Од Ѕверот.

Beastcage за iPhone 11 Pro Max. Професионален кафез За Камера за iPhone Со Интегриран Држач за Ладни Чевли, држачи за Стативи

DEN 1563.20

Пристапност
Залиха

Најнапредната фотографија на i Phone и кафез за снимање филмови некогаш направени, со целосно нови надградби Компатибилен со сите Леќи И филтри За Зафат На Ѕверот, вклучувајќи ги леќите од серијата М и Адаптерите ДОФ и Момент, Лабораториите На Мундог, леќите Сандмарк и Сируи. Совршено одговара за вашиот i Phone 11 Pro Max без никакво поставување, капакот За брзо заклучување го обезбедува и ослободува вашиот телефон за неколку секунди. Држачот за леќи без алатки, брзо ослободување ви овозможува лесно да разменувате помеѓу која било од нашите плочи за монтирање леќи. Вклучува осум вградени држачи за додатоци " -20, една ладна држач за чевли, две големи држачи за ремени за вратот и сопствени држачи за додатоци за прицврстување на посветени рачки, рачки итн.

Параметри на производот

Слична стока