.

.

ГВАНДА ТЕХНОЛОГИИ КОПРОДУКЦИИ. ООД. Држач За Мобилен Телефон, Држач За Телефон На Биро, Надграден Држач За Телефон За Монтирање На Автомобил Шофершајбната На Контр?

ГВАНДА ТЕХНОЛОГИИ КОПРОДУКЦИИ. ООД. Држач За Мобилен Телефон, Држач За Телефон На Биро, Надграден Држач За Телефон За Монтирање На Автомобил

DEN 1449.60

Пристапност
Залиха

РАЗНОВИДЕН и УДОБЕН : држач За мобилни телефони Гуанда за биро, држете го уредот на i Phone исправен на различни површини погодни во вашиот дом и канцеларија Совршен за работа од дома, кујна и низ куќата. Со само еден поглед, можете да го користите држачот за држач за телефон за да проверувате пораки, да одговарате на повици, да сурфате на интернет, па дури и да читате рецепти. ФЛЕКСИБИЛЕН и ПРИЛАГОДЛИВ : аголот на држачот за телефон за биро може да се прилагоди и хоризонтално и вертикално со вртливиот спој од 360°, секогаш можете да најдете оној што ви се допаѓа. Држачот за држач за мобилен телефон е идеален за гледање видео, снимање и повици за време на лице. ТЕШКИ И АНТИ-ЛИЗГАЊЕ : овој држач за телефонски држач за канцеларија е дизајниран со уникатна основа за статив и дополнителна метална противтежа. Може да го одржува вашиот паметен телефон или уред безбедно монтиран на вашата маса, биро, шалтер или други површини. 360° РОТАЦИЈА АВТОМОБИЛ ТЕЛЕФОН МОНТИРАЊЕ : овој држач автомобил телефон може да ротира 360 степени, тоа би можело да биде добро прилагодени на вашата перспектива.

Параметри на производот

Слична стока