.

.

6 Пакети Држач За Телефон За Телефони И Таблети, Мултифункционален Склопувачки Држач За Прсти На Телефонот Што Тече Мермер, Компатибилен Со iPhone Samsung Galaxy All Smartphone - Ро?

6 Пакети Држач За Телефон За Телефони И Таблети, Мултифункционален Склопувачки Држач За Прсти На Телефонот Што Тече Мермер, Компатибилен Со

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

?●Чувајте Го Трендот●ќе добиете 6 пакувања држачи за телефонски прсти дизајнирани со модна боја имаат тенденција во 2022 година - Розова И Сина Со Падобран, комбинирајќи мермерна текстура што тече Додадете боја во досадната рутина на секојдневниот живот. ?●Универзална Компатибилност●Секој држач за зафат е со дијаметар од околу 1,5 инчи. Држачите за преклопување на мобилните телефони се компатибилни со повеќето телефони, таблети како i Phone, Samsung Galaxy, i Pad, Kindle, Fire HD таблет. ?●Прилагодлив Агол●држачот за држење на телефонот нуди повеќе агли. Уредот можете да го поставите вертикално или хоризонтално со прилагодување на држачот. Покрај тоа, можете лесно да го држите телефонот без никакво разбирање со ставање на прстот низ стисокот. ?●Издржлив Материјал●Изработен од квалитетен пластичен материјал, држачот на телефонот е цврст и лесен. Епоксидната смола на врвот носи сјај и спречува избледување на моделот. Самолепливиот грб може цврсто да се држи до вашиот телефон. Никогаш не грижете се за капките. ?€Широка Употреба Q зафатот на телефонот со прст ви помага стабилно да го држите телефонот или таблетот и да ги запрете капките на телефонот. Погодно за гледање видеа, правење групни фотографии, селфи, текст и разговор. Добар подарок за пријателите и родителите. 6 Пакети Држач За Телефон За Телефони и Таблети ?Пакетот Вклучува : 6 х Држачи За Телефон ?Спецификации на производот : Материјал : абс пластика + Лепак За Долна Пена/Дијаметар на измиен лепак : 38мм/1,5 инчи Преклопена Висина : 10мм/0,4 инчи Висина На Продолжување : 25мм/1инч Тежина : 10гр апликација : Работно Кафуле, Канцеларија, училиште, Дом и така натаму.

Параметри на производот

Слична стока