.

.

Телефонски статив, метал мобилен телефон на држачот за адаптер за адаптер за прилагодлив клип за видео држач со ладно монтирање на чевли, прицврстувач на завртки з?

Телефонски статив, метал мобилен телефон на држачот за адаптер за адаптер за прилагодлив клип за видео држач со ладно монтирање на

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

Клип за експанзија на видео снимање на видео за мобилни телефони е компатибилен со телефони со ширина од 69 см/2 Со дупки за завртки од 1/4in на задниот и дното, продолжете го статив или рачка, со ладна порта за чевли на врвот за да го проширите микрофонот или да пополнете светлина. Изработено од легура на височина, силна и издржлива, површината е насликана за да се спротивстави на оксидацијата и корозијата. Поправете мобилни телефони, проширете ја опремата и додатоците. Лесен и преносен, лесен за носење и употреба. Спецификација : Состојба : 100% бренд Newуитим Тип : Сопственик за проширување на телефонот за ладни чевли : Алуминиум : Алуминиум : Црната категорија : Прибл. 52 G Интерфејс : 1/4in завртка за завртки, ладна чевли со уста за чевли Ширина на телефон : приближно.5 Инфункционален : Фиксен мобилен телефон, проширување на опрема и додатоци Список на пакети : 1 x Дојрка на експанзија на телефон.

Параметри на производот

Condition:
100% brand new
Item type:
Cold Shoe Phone Expansion Holder
Material:
alloy
Color:
black
Weight:
Approx. 52g
Interface:
1/4in screw hole, cold shoe mouth
Clamping phone width:
Approx. 6-9cm/2.4-3.5in
Function:
fixed mobile phone, expand equipment and accessories
Package List:
1 x Phone Expansion Holder :
Слична стока