.

.

Држач За Прстен На Мобилен Телефон Bunex Метален Прст Зафат Прст Kickstand 360° Ротација Универзален Прстен Прстен Телефон Зафат Компатибилен Со Сите Паметни Телефони Дет?

Држач За Прстен На Мобилен Телефон Bunex Метален Прст Зафат Прст Kickstand 360° Ротација Универзален Прстен Прстен Телефон Зафат Компатибилен

DEN 558.40

Пристапност
Залиха

Мултифункционален : Нашиот Држач За Мобилен Телефон Може Да Се Користи Како Држач За Удар, Зафат, Држач За Автомобил И Кабел Анти-капка и Со Цврсто Држење, Совршено За Потпирање За Гледање Филмови или Ослободување На Рацете за Да Ја Завршите Работата. БЕЗ Паѓање : Обликот На Прстенот и Силната Лепливост Ви Овозможуваат Лесно Држење На Телефонот. Нема Повеќе Да Го Удирате Лицето Кога Гледате Видеа И Нема Повеќе Да Летате Кога Ќе Ве Соборат. 360 Ротација & 180 Флип : Флексибилниот Спој И Вретеното Го Прават Прстенот Непречено Да Ротира. Или Режим На Располагање, Давајќи Ви Крајна Флексибилност За Прегледување На Телефонот Од Кој Било Агол. Универзална Компатибилност : Овој Држач За Мобилен Телефон Е Компатибилен Со Сите Мобилни Телефони И Куќиште За Телефон. Квалитет и Материјали : вистинска Налепница и Добар Дебел Прстен.

Параметри на производот

Слична стока