.

.

ДРЖАЧ ЗА Телефонска Картичка ОЦЕЛИО За Задниот Дел На Телефонот, Држач За Кожна Телефонска Картичка, Компатибилен Со Iphone, Android И Повеќето Телефоникул Фудбалска Топ?

ДРЖАЧ ЗА Телефонска Картичка ОЦЕЛИО За Задниот Дел На Телефонот, Држач За Кожна Телефонска Картичка, Компатибилен Со Iphone, Android И Повеќето

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

Ослободете Го Вашиот Паричник : Нема Потреба Од Обемни Паричници, Само Ставете Ги Вашите Кредитни Картички, Лична Карта За Возачка Дозвола и Малку Готовина Во Држачот на Картичката и Користете ја! Дното Црно, Со Најсилно 3м Лепило, Нема да Остави Остатоци На Телефонот, Погоден За Секој Телефон и За Повеќето Ситуации. Нема Потреба За Носење-Секој Паричник За Мобилен Телефон Има Торбичка За Лесно Носење На Вашите Најважни Картички. Се Перат И Многу Лесно Се Чистат Ако Сакате Да Го Отстраните. Не Останаа Лепливи Остатоци По Отстранувањето. Се Користи Во Различни Сценарија : Мобилни Телефони, Ајпади И Друга Паметна Електроника, Домашно Складирање, Внатрешност На Автомобилот. Секој Телефонски Паричник Има Торбичка За Лесно Носење На Најважните Картички Без Потреба од Гломазен Паричник, Црното Дно, Со Најсилното лепило од 3 метри, Нема да Остави Остатоци на Вашиот Телефон, Погодно за Секој Телефон.

Параметри на производот

Слична стока