.

.

Алатка за прилагодување на шипката за притискање на сопирачката на сопирачката Вајгузц, мерач на должина на шипката за притискање на шипки за прилагодување на пед?

Алатка за прилагодување на шипката за притискање на сопирачката на сопирачката Вајгузц, мерач на должина на шипката за притискање

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

【Професионална алатка за поправка】 Господарниот цилиндер за притискање на шипката за шипка е дизајниран да ја измери длабочината на мастер цилиндерот на клипот со цел да ја прилагоди должината на иглата за притискање на шипката за засилување, помагајќи ви да ги решите тешкотиите во сопирањето на вашиот автомобил и да добиете прецизни и безбедни Сопирање 【Лесен за употреба】 Двата краја на алатката за прилагодување на иглата за притискање на шипката за притискање се дизајнирани со магнетно внатрешно јадро, кое може да биде цврсто adsorbed на површината на мастер цилиндерот и засилувачот за време на употребата, со што ќе се олесни процесот на мерење и одржување. 【Квалитетни материјали】 Главното тело на алатката за прилагодување на сопирачките е изработено од висококвалитетна алуминиумска легура со анодизирана површина и средната прачка за притискање е изработена од 304 не'рѓосувачки челик, трајно и отпорни на оштетување, нема да 'рѓа и деформација за да се обезбеди стабилна и сигурна употреба. 【Како да користите】 Може да се повикате на упатствата на сликата или да ги вклучите во пакетот, а исто така можете да пребарувате за „Алатка за прилагодување на пинот за магистерски цилиндер“ на You Tube за да го добиете видеото за инсталација. 【Применливи модели】 Нашиот костум за прилагодување на засилувачот на сопирачките за повеќето засилувачи на сопирачките со прилагодливи иглички. На пример, 1968-76 Corvette Bendix, Corvettes C-3 M, 1971 Ford F100, 56 Chevy Booster, Frontier 4x4, 96 Ford Ranger, 65 Falcon, 1992 Ford F150 4 WD, GM Boosters, MBM Booster, итн. Господар цилиндричен мерач на должина на шипката на шипката е дизајниран да ја измери длабочината на мастер цилиндерот на клипот со цел да ја прилагоди должината на иглата за притискање на шипката за засилување, помагајќи ви да ги решите тешкотиите во сопирањето на вашиот автомобил и да добиете прецизно и безбедно сопирање. 【Лесен за употреба】 Двата краја на алатката за прилагодување на иглата за притискање на шипката за притискање се дизајнирани со магнетно внатрешно јадро, кое може да биде цврсто adsorbed на површината на мастер цилиндерот и засилувачот за време на употребата, со што ќе се олесни процесот на мерење и одржување. 【Квалитетни материјали】 Главното тело на алатката за прилагодување на сопирачките е изработено од висококвалитетна алуминиумска легура со анодизирана површина и средната прачка за притискање е изработена од 304 не'рѓосувачки челик, трајно и отпорни на оштетување, нема да 'рѓа и деформација за да се обезбеди стабилна и сигурна употреба. 【Како да користите】 Може да се повикате на упатствата на сликата или да ги вклучите во пакетот, а исто така можете да пребарувате за „Алатка за прилагодување на пинот за магистерски цилиндер“ на You Tube за да го добиете видеото за инсталација.

Параметри на производот

Слична стока