.

.

FRAM P1121 Secondary Spin-On File Filter

FRAM P1121 Secondary Spin-On File Filter

DEN 158.24

Пристапност
Залиха

Димензии на пакетот : 3,85 L x 7,1 H x 3,85 W (инчи) Тежина на пакет : 1,51 фунти. Земја на потекло : Соединетите држави. Број на дел : P1121. Димензии на пакетот : 3,85 L x 7,1 H x 3,85 W (инчи). Тежина на пакет : 1,51 фунти. Земја на потекло : Соединетите држави. Број на дел : P1121. Чистото гориво е важно затоа што има мали авиони и пасуси во карбураторот и се отвораат во инјектор за гориво. Филтерот за гориво е одговорен за чување на помалите загадувачи во системот надвор од моторот и другите компоненти за испорака на гориво. На карбурирани мотори овие загадувачи можат да предизвикаат затнување на орифите или авионите и да предизвикаат возилото да добие премногу или не доволно гориво.

Параметри на производот

Слична стока