.

.

Hanging Basket Bathroom Shelf Storage Rack Shelves,Hanging Shower Caddy Wall Hanging Hanging Bathtub Tray Multi-function Shower Shelf Shelves Accessories ( Color : Black , Size :

Hanging Basket Bathroom Shelf Storage Rack Shelves,Hanging Shower Caddy Wall Hanging Hanging Bathtub Tray Multi-function Shower Shelf

DEN 896.00

Пристапност
Залиха

Максимизирајте го ограничениот простор : Оваа решетка за туширање на вратите ефикасно користи вертикален простор за да обезбеди дополнителна површина за секојдневните најважни работи, со доволно простор помеѓу корпите за да чувате повисок шампон, балсам, миење на телото, миење на телото, шишиња за бричење крем, чистач, итн Со многу простор за сите ваши додатоци, тоа е совршен начин да ги одржувате сите ваши најважни бања и надвор од патот, но секогаш на дофат. Умен дизајн : Благодарение на решетката на решетката на оваа врата обесена корпа за туширање, водата може да се исцеди слободно и да се исуши туш, помагајќи да се задржи хигиенската област за туширање. Пространа : Тушевите преку врата се ефикасен начин за организирање додека го максимизираат ограничениот простор, доволно за да ги задоволат сите ваши потреби. Ви благодариме што ја купивте нашата висечка кутија за туширање, што ќе биде совршен избор за вашите додатоци во затворен простор!. Кошницата што виси за заштеда на просторот уредно го чува вашиот шампон, балсам, сапун, сол, лосион, гел и сунѓер.

Параметри на производот

Слична стока