.

.

Youxmoto 9-насочен сет за влечење на чекан за слајд, сет за влечење на внатрешно/надворешно/надворешно влечење на чекан за слајд, отстранувач на лежишта за лежишта на пр?

Youxmoto 9-насочен сет за влечење на чекан за слајд, сет за влечење на внатрешно/надворешно/надворешно влечење на чекан за слајд,

DEN 569.44

Пристапност
Залиха

Разновиден сет за влечење : 9-насочен влечен за влечење на слајд со слајд со 5 lb Слајд чекан е идеален за многу апликации за влечење, како задни оски од типот на прирабница, повеќето центри за погон на предните тркала, влечење вдлабнатини и други делови за вклопување во печатот (лежишта, бутчиња , запчаници, макари, итн Внатрешни и надворешни вилици : Вклучува влезови со 2-вилица и 3-вилица за внатрешна и надворешна работа за да обезбедат различни комбинации за да ги повлечат лежиштата, брзините и заптивките. 2 и 3-насочни вкрстени блокови и влечење од типот на конус обезбедуваат совршена конфигурација на вилицата за повеќето работни места. Мулти-функција : Вклучува адаптер за клуч за зафаќање и прицврстување за влечење на заби за лим или други уникатни барања за влечење. Сите алатки се содржани во случајот со тешки организатори за да го продолжат животот на вашите алатки. Uinitimnurantily : Изградена да трае со груби компоненти на легура на јаглероден челик и хромирани челични компоненти, нашиот комплет за алатки може да издржи случајни капки и години на тешка употреба без пукање или 'рѓосање. 1-годишна гаранција : За да обезбедиме искуство без загриженост, ветуваме 1-годишна гаранција и 100% бесплатна размена доколку производот е неисправен. Вклучува заштитен случај за носење за да го продолжите животот на вашите алатки.

Параметри на производот

Слична стока