.

.

Тестер за батерии, Анализа на системот за дигитални батерии AE300 Анализа на системот за автомобили, тестер за индикатори за батерии што не е за 12V батерија за 12V батер?

Тестер за батерии, Анализа на системот за дигитални батерии AE300 Анализа на системот за автомобили, тестер за индикатори за батерии

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

Лесно за работа : Наменето за која било батерија 12 V, не е потребна внатрешна батерија, а моќноста директно се добива од батеријата на возилото Континуираното тестирање нема да ја оштети батеријата и ќе обезбеди работа. Преносен : Преносен дизајн, стабилен и отпорен на шок, вградена - во функција за потсетник за тон и голем LCD екран на позадинско осветлување, го прават тестот поудобен и да ги прочита податоците полесно. Индикатори на батеријата : Анализа на четири индикатори на батеријата, вклучително и статус на батерија, вредност на CCA, напонска вредност и отпорност, опсегот на графиконот на лентата го означува капацитетот на батеријата, а опсегот на индикација е 0%‑100% . Точни податоци : Врз основа на принципот на рефлексија на сонарот, сите индикатори на батеријата се анализираат преку посебен наизменичен сигнал за струја за да се добијат многу точни резултати од тестот. Забелешка : клешти со тешка батерија со пар клешти. Црвените клешти се позитивни, а црните клешти се негативни.

Параметри на производот

Item Type:
Battery Tester
Model:
AE300
Color:
Yellow
Weight:
Approx. 330g / 11.6oz
Display:
LCD Screen
Application:
12V Battery
Application:
It is suitable for measuring battery voltage, internal resistance and capacity.
Function:
LCD Backlight Display, Display Battery Power (0-100%), Built-In Sound Reminder Function, Low Battery Indicator, Accurate Battery Analysis Indicators (Voltage, Resistance, Cca, Battery Status)
Package List:
1 x Battery Tester1 x Manual
Слична стока