.

.

Индикатор за батерии LED за голф LED: YIDM 12V 24V 36V 48V голф -количка LED LED батерија Индикатор за батерии мерач на батерија Индикатор за батерии Монитор на батеријата, мерач н?

Индикатор за батерии LED за голф LED: YIDM 12V 24V 36V 48V голф -количка LED LED батерија Индикатор за батерии мерач на батерија Индикатор

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

Индикатор за батерии : Индикаторот за батерии за батерии за голф има 3 d ifferent бои LED дисплеј, вклучува 7 зелени, 2 жолти и 1 LED со црвена боја за Indicato, овој индикатор за батерии за батерии за голф може јасно да прикаже различни нивоа на батерии Компатибилен : Индикаторот за батерии LED за голф LED е погоден за батерии од 12 V, 24 V, 36 V, 48 V олово-киселина, сосема нова надградба, овој индикатор за батерии за батерии за голф може подобро да се користи за следење на состојбата на полнење на батеријата. Премиум материјал : Индикаторот за батерии со високо квалитетен голф LED е изработен од премиум материјали, безбедни, издржливи и отпорни на топлина, перформансите на овој индикатор за батерии LED за голф LED е сигурна, е многу практична. Функција : Индикаторот за батерии LED за голф LED работи со батерии на олово-киселина во колички за голф, автомобил за батерии, овој индикатор за батерии за батерии за голф може да го следи статусот на полнење на вашите батерии и да избегнува мртви батерии, многу погодно за употреба. Услуга по продажба : Ако имате какви било прашања во врска со употребата или набавката на индикаторот за батерии LED за голф, ве молиме комуницирајте со нас и нашиот професионален тим по продажбата ќе одговори на вашите прашања и ќе ви обезбеди соодветни решенија. Индикатор за батерии : Индикаторот за батерии за батерии за голф има 3 d ifferent бои LED дисплеј, вклучува 7 зелени, 2 жолти и 1 LED со црвена боја за Indicato, овој индикатор за батерии за батерии за голф може јасно да прикаже различни нивоа на батерии. Компатибилен : Индикаторот за батерии LED за голф LED е погоден за батерии од 12 V, 24 V, 36 V, 48 V олово-киселина, сосема нова надградба, овој индикатор за батерии за батерии за голф може подобро да се користи за следење на состојбата на полнење на батеријата. Премиум материјал : Индикаторот за батерии со високо квалитетен голф LED е изработен од премиум материјали, безбедни, издржливи и отпорни на топлина, перформансите на овој индикатор за батерии LED за голф LED е сигурна, е многу практична. Функција : Индикаторот за батерии LED за голф LED работи со батерии на олово-киселина во колички за голф, автомобил за батерии, овој индикатор за батерии за батерии за голф може да го следи статусот на полнење на вашите батерии и да избегнува мртви батерии, многу погодно за употреба.

Параметри на производот

Слична стока