.

.

Ангелиски приклучок за приклучоци за приклучоци за магнетни приклучоци за екстензија на вртливата приклучок за отстранување на приклучокот за отпадоци за отпадо?

Ангелиски приклучок за приклучоци за приклучоци за магнетни приклучоци за екстензија на вртливата приклучок за отстранување на приклучокот

DEN 255.20

Пристапност
Залиха

Приклучок за приклучок за свеќи-Максимална флексибилност во тесна област со мазно дејство од 360 степени Алатка за поправка на приклучокот на искра-рачка против лизгање, полиран и процес на хромирање, удобен за употреба. Спајнер на приклучокот на свеќи-Овој приклучок за приклучоци на свеќи е лесен за употреба, брз и заштеда на труд. Клуч за приклучок на приклучокот на свеќичката-Дизајн на рачка, не-лизгање и практично. Приклучок за свеќички-полиран и позлатен и издржлив. Список на пакети 1 X Карактеристики на приклучокот на приклучокот - Големина : околу 30.71inch клуч за приклучок за приклучок за искра. - Материјал : Алатка за приклучоци за челични искра. - Боја : приклучок за приклучок за сребрена искра. - Конструиран и дизајниран за отстранување на приклучокот на свеќи и поставување на приклучокот за приклучоци на свеќи. - Повторно огледало на огледалото се спротивставува и додаток на автомобили. - Максимална флексибилност во тесна површина со мазен дејствински приклучок за дејствување на дејствување од 360 степени.

Параметри на производот

Слична стока