.

.

Алатка за отстранување на внатрешната вратоврска со алатки за алатки - 3/8 ”инчен универзална алатка за низок профил за отстранување и инсталација на внатрешна вра?

Алатка за отстранување на внатрешната вратоврска со алатки за алатки - 3/8 ”инчен универзална алатка за низок профил за отстранување

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

Тоа ви дава голема моќ и зема продолжение или адаптер за 3/8 ”или адаптер за поголеми шипки за прекинувачи Свртете го воланот за подобар пристап и користете ги алатките за влијание за да избегнете стандардни екстензии. Функционална внатрешната вратоврска може да се отстрани без да се отстрани надворешната вратоврска. Најдобро решение : Алатката за внатрешна вратоврска со алатки за алатки е ефтин и ефикасен начин да се свртат мазните врски на врските. Многу подобро од типот на пивот Кам. Компактна ќе работи на која било шипка што се вклопува помеѓу горните и долните компоненти од 3 инчи и со оревите од 9/16 ”зашрафени и затегнати. Лесен за употреба : Алатка за лизгање на крајот и затегнете јака за да се овозможи пристап со продолжување на погонот 3/8 ”; Адаптерите можат да се користат за поголеми шипки/екстензии. Безбеден ефтин и ефикасен начин за вртење на мазните врски. Алатката со алатки 3/8 ”внатрешна алатка за вратоврска лесно се врти мазни шипки за вратоврска. Способни да ја отстранат внатрешната вратоврска без да ја отстранат надворешната вратоврска.

Параметри на производот

Слична стока