.

.

ЈАЈОНГ Клин Перница Мемориска Пена Наклон Перници Со Поддршка За Глава Ортопедска Перница За Кревет за Спиење И Седење Покачена Поддршка Преклопни Наклонети Перн?

ЈАЈОНГ Клин Перница Мемориска Пена Наклон Перници Со Поддршка За Глава Ортопедска Перница За Кревет за Спиење И Седење Покачена

DEN 6879.04

Пристапност
Залиха

Да го подобрите Вашето Здравје И Да Се Разликувате Од другите перници За клин, овие квалитетни перничиња за клин во кревет се опремени со перница за глава што може да се одвои и ви овозможува да ја користите како лумбална потпора, потпора за раце или потпора за стапала ●Капак Што може да се пере + Меки И удобни капаци со патенти, овие перници со наклон на мемориска пена овозможуваат удобно користење на искуството, додека одржувањето е многу погодно. ®Изграден За Удобност ● овие wedономски перници за клин во кревет се полни со мемориска пена со висока густина и сунѓер што дише.но, исто така, доволно мек за да одговара на кривата на вашето тело со цел да обезбеди максимална удобност и да го олесни притисокот на вашето тело. ●Одличен Подарок За Подобрување На Целокупното Здравје ● Благодарение На дизајнот што може да се преклопи, оваа перница за клин во кревет може да се користи под различни агли за да се обезбеди соодветна височина и поддршка, совршен избор за спиење. ①Широка Примена Овие преклопни наклонети перници ви овозможуваат лесно да ги преместите на различни места, можете да легнете на креветот Или софата за да читате списанија, да гледате ТЕЛЕВИЗИЈА или да имате удобен сон или да седите да играте игри. Да го подобрите Вашето Здравје И Да Се Разликувате Од другите перници За клин, овие квалитетни перничиња за клин во кревет се опремени со перница за глава што може да се одвои и ви овозможува да ја користите како лумбална потпора, потпора за раце или потпора за стапала. ●Капак Што може да се пере + Меки И удобни капаци со патенти, овие перници со наклон на мемориска пена овозможуваат удобно користење на искуството, додека одржувањето е многу погодно. ®Изграден За Удобност ● овие wedономски перници за клин во кревет се полни со мемориска пена со висока густина и сунѓер што дише.но, исто така, доволно мек за да одговара на кривата на вашето тело со цел да обезбеди максимална удобност и да го олесни притисокот на вашето тело. ●Одличен Подарок За Подобрување На Целокупното Здравје ● Благодарение На дизајнот што може да се преклопи, оваа перница за клин во кревет може да се користи под различни агли за да се обезбеди соодветна височина и поддршка, совршен избор за спиење.

Параметри на производот

* Product Name:
Triangle pillow
* Material:
Memory foam
Note:
【1】Due to manual measurement, please allow an error of 1-3mm:
【2】Due to different display and lighting effects, the actual color may be slightly different from the picture color:
The package includes:
1*Triangle cushion :
Слична стока