.

.

ЕДНОНАСОЧЕН Адаптер за Напојување 5,5 мм х 2,1 мм до 3,5 мм х 1,3 мм, ЕДНОНАСОЧЕН приклучок Женски До Еднонасочен Машки Приклучок, Конвертор На Коаксијална Моќност За Опр?

ЕДНОНАСОЧЕН Адаптер за Напојување 5,5 мм х 2,1 мм до 3,5 мм х 1,3 мм, ЕДНОНАСОЧЕН приклучок Женски До Еднонасочен Машки Приклучок,

DEN 111.84

Пристапност
Залиха

Адаптерот ЗА КОНВЕРТОР DC ви овозможува да конвертирате ПРИКЛУЧОК за приклучок за еднонасочна СТРУЈА што е приклучок за Приклучок од 5,5 mm x 2,1 mm на Приклучок од 3,5 mm x 1,3 mm Најчесто се користи со ОПРЕМА ЗА ВИДЕО НАДЗОР, но може да се користи и со уреди со мала моќност, КАКО ШТО СЕ ЛЕД светла и Пумпи За Вода на Соларна енергија, Аудио Видео Плеери, Тетратки итн. Никел обложен еднонасочен адаптер обезбедува стабилна испорака на енергија. Шарите за држење од 360 степени помагаат во лесно приклучување и исклучување. Ве молиме, осигурајте се дека сте свесни за потребниот приклучок за ЕДНОНАСОЧНА СТРУЈА пред да нарачате, бидејќи има различни големини. Ако не сте сигурни, ве молиме проверете кај вашиот производител. Адаптерот ЗА КОНВЕРТОР DC ви овозможува да конвертирате ПРИКЛУЧОК за приклучок за еднонасочна СТРУЈА што е 5,5 mm x 2,1 mm во Приклучок За Приклучок Од 3,5 mm X 1,3 mm. Најчесто се користи со ОПРЕМА ЗА ВИДЕО НАДЗОР, но може да се користи и со уреди со мала моќност, како ШТО СЕ ЛЕД светла и Пумпи за Вода на Соларна енергија.

Параметри на производот

Слична стока