.

.

Јака за кучиња-Симпатична Јака За Кучиња За Мали/Средни/Големи Кучиња, Јаки За Кучиња За Момчиња И Девојчиња Меки Прилагодливи, Лисја и Цвет)

Јака за кучиња-Симпатична Јака За Кучиња За Мали/Средни/Големи Кучиња, Јаки За Кучиња За Момчиња И Девојчиња Меки Прилагодливи,

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

- СУПЕР СЛАТКО - ако имате прекрасно кученце дома, ова ќе го направи попривлечен и шармантен! - ПРИЛАГОДЛИВА ЈАКА-меката, удобна јака е лесно прилагодлива за да одговара на вратот на вашето кученце. Совршена големина за мали, средни и големи кучиња. - ИЗДРЖЛИВА КОНСТРУКЦИЈА-Изработена со висококвалитетни материјали, јаката е цврста и изградена да трае. Совршен за секојдневна употреба. - ЗАНАЕТЧИСТВО-Внимателно изработено, вниманието на деталите е неспоредливо. Ќе ви се допадне изгледот и чувството на оваа уникатна јака на вашето кученце. - ГАРАНЦИЈА-сакаме да бидете 100% задоволни од вашето купување, Ако некој предмет не работи од која било причина—можеби тоа едноставно не е она што го очекувавќе ве известам и веднаш ќе испратам уште еден!. - СУПЕР СЛАТКО - ако имате прекрасно кученце дома, ова ќе го направи попривлечен и шармантен!. - ПРИЛАГОДЛИВА ЈАКА-меката, удобна јака е лесно прилагодлива за да одговара на вратот на вашето кученце. Совршена големина за мали, средни и големи кучиња. - ИЗДРЖЛИВА КОНСТРУКЦИЈА-Изработена со висококвалитетни материјали, јаката е цврста и изградена да трае. Совршен за секојдневна употреба. - ЗАНАЕТЧИСТВО-Внимателно изработено, вниманието на деталите е неспоредливо. Ќе ви се допадне изгледот и чувството на оваа уникатна јака на вашето кученце. - ГАРАНЦИЈА-сакаме да бидете 100% задоволни од вашето купување, Ако некој предмет не работи од која било причина—можеби тоа едноставно не е она што го очекувавќе ве известам и веднаш ќе испратам уште еден!.

Параметри на производот

Слична стока