.

.

СЛУШАЛКИ ЗА ИГРИ ОД 3,5 мм LED Слушалки ЗА SW КОМПЈУТЕР ЗА PS4 / Слим/Pro Xbox One S X Сјај, Онлајн Контрола, ЗА PS4 Слушалки ЈАНГ1MN

СЛУШАЛКИ ЗА ИГРИ ОД 3,5 мм LED Слушалки ЗА SW КОМПЈУТЕР ЗА PS4 / Слим/Pro Xbox One S X Сјај, Онлајн Контрола, ЗА PS4 Слушалки ЈАНГ1MN

DEN 1536.00

Пристапност
Залиха

●Уникатен Стил На Игри ● слушалки За Игри кои блескаат и напред и на страната на слушалките, прекрасното осветлување создава прекрасна атмосфера на играта Различни од вообичаените слушалки на пазарот, оваа слушалка е повеќе стил на борба визуелно, одете ѓ. ● Екстремна Удобност● Професионални слушалки За игри Со супер лесен дизајн што е помал од 370гр. Мека И удобна лента за глава и над ушната слушалка, без притисок без топлина. Вашата екстремна удобност може да се обезбеди дури и по долго носење. ●Извонреден Звучен Ефект® Подесен строго од професионален техничар, големата погонска единица од 50 мм лежи поголем акцент на перформансите на звукот и создава моќен стерео звук, ќе паднете како да сте навистина на сцената на играта. Со шокантни, јасни и длабоки. ●Надграден Сештонасочен Микрофон●Мек сештонасочен микрофон со функција за поништување бучава може да се фиксира на која било позиција што ја сакате, што ја намалува бучавата и обезбедува јасно собирање и испорака на глас. Контролер во линија со контрола на јачината на звукот и мут. Одлична Компатибилност●Приклучок За растеглива лента за глава, не грижете се за големината; плетена жица, издржливото затегнување ефикасно го намалуваат надворешниот отпор и лесниот дизајн е поудобен за долго носење.●Ладно Светло За Дишење ● Брилијантни светлосни ефекти НА ЛЕР, подобрувајќи ја атмосферата на игрите.®Особено Удобен Приклучок И репродукција, не е потребен драјвер, приклучоци од 3,5 мм и СЛУШАЛКИ + USB приклучок за светла, повеќе за да се обезбеди стабилност на звукот.

Параметри на производот

Driver diameter:
50mm
Impedance:
20±15%Ω
Sensitivity:115±3dB :
Frequency range:20Hz-20KHZ :
:6.0 x 2.7mm :
sensitivity:-38±3dB :
impedance:2.2kΩ :
Directivity:Omnidirectional :
Cable length:2.1±0.15M :
LED operation voltage:DC5V±5% :
Working current:≤100mA :
Headset jack:
USB+3.5mm 4Pin
Package Contents:
1 x Gaming Headset with retail box :
1 x 1 to 2 Audio Cable :
1. The USB connector is only for LED light. This headset can be used without connecting the USB cable. :
2. In the cable control, there is a small button which can be turn on and turn off. Please make sure to turn it on to let the microphone work. :
3. This headset only work for the New version Xbox One. If you want to apply it on an old version Xbox One controller(There is no 3.5mm audio port on contrller), you would need a Microsoft Adapter(Not Included) :
1 x Operating Instruction :
Слична стока