.

.

Центрични прстени на тркалото Центрички прстени 73.1 до 60.1, алуминиумски легури на легури 60,1 до 73.1 сет од 4, О.Д: 73.1-I.D: 60.1мм. А

Центрични прстени на тркалото Центрички прстени 73.1 до 60.1, алуминиумски легури на легури 60,1 до 73.1 сет од 4, О.Д: 73.1-I.D: 60.1мм.

DEN 191.84

Пристапност
Залиха

Надворешен дијаметар (О Мора да се совпадне со центарот на тркалата. Внатрешен дијаметар (И. Мора да се совпадне со центарот за возила. Изберете ја точната големина од списокот со големина погоре и потоа кликнете на Купете сега. [Придобивки] Централните прстени на центри ќе ги поправат вибрациите предизвикани од тркалата за легури што не се центрираат правилно на центарот на вашето возило. Ги претвора вашите тркала за задниот дел од LUG централно инсталирани за да се инсталираат центарски центар. Лесен за инсталирање. [Квалитет] Овие густини се изработени од алуминиумска легура, убав изглед, отпорен на корозија, отпорен на топлина и издржлива. [Fitment] Купувачот е одговорен за нарачка на точна големина. Неопходно е да го измерите центарот на вашето возило и центарот на вашето тркало што се носат пред да набавите. Погледнете го делот Опис за дополнителни информации. Секое прашање во врска со вклопувањето, контактирајте не за професионален совет. [Услуга и уверување на Qulity] Wheel Connect е канадски бренд, дизајниран и сервисиран во Канада. Надворешен дијаметар (О. Мора да се совпадне со центарот на тркалата. Внатрешен дијаметар (И. Мора да се совпадне со центарот за возила. Изберете ја точната големина од списокот со големина погоре и потоа кликнете на Купете сега. [Придобивки] Централните прстени на центри ќе ги поправат вибрациите предизвикани од тркалата за легури што не се центрираат правилно на центарот на вашето возило. Ги претвора вашите тркала за задниот дел од LUG централно инсталирани за да се инсталираат центарски центар. Лесен за инсталирање. [Квалитет] Овие густини се изработени од алуминиумска легура, убав изглед, отпорен на корозија, отпорен на топлина и издржлива. [Fitment] Купувачот е одговорен за нарачка на точна големина.

Параметри на производот

Слична стока