.

.

ToyVian 20pcs Детско приклучок за приклучок за куќички за приклучок за приклучок за прекинувач заштитник за бебиња за бебиња, капаци на електрични приклучоци за приклуч?

ToyVian 20pcs Детско приклучок за приклучок за куќички за приклучок за приклучок за прекинувач заштитник за бебиња за бебиња, капаци

DEN 136.64

Пристапност
Залиха

Апс Опфаќања на приклучоци : Многу едноставен начин да се обезбеди заштита за капакот на приклучокот за бебе, доказ за бебе е јасен дизајн на изглед, стабилен и здрав. Заштитник на прекинувачот за ламби : уникатен дизајн, не е лесно за да се отвори бебето, доказ за бебиња и безбеден, добар помошник за вашиот дом. Опфаќања на приклучоци за докази за деца : стабилни и цврсти, не се лесни за паѓање, дизајн на чист изглед, не е лесно да се привлече внимание за бебето. Заштитник на wallиден штекер : Тесен и цврст, капакот на приклучокот не е лесен за паѓање, издржлив и одличен, може да биде за безбедност на бебето. Заштитувачи на излез : Едноставно капакот на приклучокот за чисти излез е изработен од премиум пластичен материјал, кој е практичен и одличен. Опфаќања на приклучоци : Многу едноставен начин да се обезбеди заштита за капакот на приклучокот за бебе, доказ за бебе е јасен дизајн на изглед, стабилен и здрав. Заштитник на прекинувачот за ламби : уникатен дизајн, не е лесно за да се отвори бебето, доказ за бебиња и безбеден, добар помошник за вашиот дом. Опфаќања на приклучоци за докази за деца : стабилни и цврсти, не се лесни за паѓање, дизајн на чист изглед, не е лесно да се привлече внимание за бебето. Заштитник на wallиден штекер : Тесен и цврст, капакот на приклучокот не е лесен за паѓање, издржлив и одличен, може да биде за безбедност на бебето. Заштитувачи на излез : Едноставно капакот на приклучокот за чисти излез е изработен од премиум пластичен материјал, кој е практичен и одличен. Список на пакети 20 x Clear Outlet Plug опфаќа карактеристики - Боја : Транспарентни електрични места. - Големина : 3,50x3.51inch Cleartle Electres Power Power. - Материјал : Излезот на ABS го опфаќа доказ за бебиња. - Белешка : Погодно е за европски приклучни капаци на електричен приклучок.

Параметри на производот

Слична стока