.

.

Huanyu Lockshaft Носител на алатки Интегрален тип нож за нож за заклучување на седиштето за заклучување на седиштето BT30/BT40 нож за растоварач на CNC CNC Центар за гравура на ма?

Huanyu Lockshaft Носител на алатки Интегрален тип нож за нож за заклучување на седиштето за заклучување на седиштето BT30/BT40 нож

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

【Фино производство】 висок квалитет 【Научен дизајн】 Не ја повредувајте рачката. 【Трајно】 Направено од алуминиумски алуминиум. Не е лесно да се 'рѓа. 【Нова база на ножеви за заклучување】 удобна, брза, ефикасна и точна. 【ПРЕДУПРЕДУВАЕ】 Ве молиме, дозволете грешки од 1-2 см поради рачното мерење. Бојата на артикалот прикажана на фотографиите може да се прикаже малку поинаку на вашиот компјутерски монитор, бидејќи мониторите не се калибрираат исто. Хуану Хуајун главно обезбедува инструменти и алатки. Ние нудиме прилагодени услуги за напон, специфични барања можат да се контактираат преку е-пошта, ние ќе одговориме навремено. После вашата нарачка е потврдена, производот обично трае 5-10 работни дена за да пристигне до вашата рака. Апликација може подобро да ја заштити рачката; Црниот дел е алуминиум, а другите делови се фрлаат. Description BT30/BT40 Aluminum Alloy Material for Integrated Lock Knife Seat Specifications : Vertical and horizontal use Integral Material : Aluminum Alloy Black chuck : cast steel Re-appointment : BT30 0.

Параметри на производот

Слична стока