.

.

Икс-Мен 2099#20 фн; марвел стрип | Џон Френсис Мур

Икс-Мен 209920 фн; марвел стрип | Џон Френсис Мур

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

Напишано од Џон Френсис мур Илустрирано Од Рон Лим. Точка : X-Men 2099 #20 Издавач : Марвел Корица Уметник : Рон Лим Писател : Џон Френсис Мур Уметник : Рон Лим Настапи : Bloodhawk, Кристалин Приказни : 'Рѓа Никогаш Не Спие Белешки : 1 појавување На Жад Ryuteki оваа ставка е надвор од печатење, што го прави колекционерски. Секој дополнителен стрип бродови за само 50 центи повеќе на клиентите во САД. Оваа листа содржи фотографија на акции и информации од Стрип И Човечки Компјутери.

Параметри на производот

Слична стока