.

.

MOMTC Time Relay Електронски прилагодлив прекинувач 1 парчиња

MOMTC Time Relay Електронски прилагодлив прекинувач 1 парчиња

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

Релеи Relay Susage и принципот на работа Прилагодете го времето за одложување со копчето. Енергизирајте го уредот уредот ќе го брои штандот по време. На (LED) LED се вклучува кога ќе се појави броењето, LED -от (реле) LED се симнува. Во текот на овој чекор, излезот на контакт е (NC) 1. Откако времето ќе излезе (реле) LED се вклучува и излезот за контакт е (не) 3. Сè додека не се деенергира уредот останува ист. Исчистете го багажникот на уредот со брис. Не користете никаков проводник или може да го оштетите уредот. Осигурете се дека уредот работи по чистење на вода, Ве молиме, користете го уредот според упатството. Не користете го уредот во WET Вклучете прекинувач и прекинувач на колото во склопот Поставете го прекинувачот и прекинувачот во близина на операторот на уредот може лесно да го обележи прекинувачот и прекинувачот на колото како објавување на врската за спецификации на уредот Оперативен напон (ООН) .

Параметри на производот

Слична стока