.

.

Теервер Аштрај хрчак анти-пепел Аштрај со декорација на капакот Симпатична личност домашна соба за кафе, канцеларија за кафе, 12,5x8x8cm

Теервер Аштрај хрчак анти-пепел Аштрај со декорација на капакот Симпатична личност домашна соба за кафе, канцеларија за кафе,

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

Контејнерот на пепел е длабок и доволно голем за да складира многу дупки за цигари и да ја задржи пепелта внатре, дизајнот на дното на дното на лизгање, поставен многу избалансиран Дизајнот е едноставен, дно мазен, нема да ја изгреба Меса, долготрајно, лесен за чистење, лесен, лесен за носење, а не деформација. Костум дома, дневни соби, спална соба, кујна, канцеларија, бар, кафе, хотел, ресторан, КТВ, бања, вклучена, итн. Идеални креативни украси за таблети. Големина околу : 12. Материјал : Керамика. Контејнерот на пепел е длабок и доволно голем за да складира многу дупки за цигари и да ја задржи пепелта внатре, дизајнот на дното на дното на лизгање, поставен многу избалансиран. Дизајнот е едноставен, дно мазен, нема да ја изгреба Меса, долготрајно, лесен за чистење, лесен, лесен за носење, а не деформација. Костум дома, дневни соби, спална соба, кујна, канцеларија, бар, кафе, хотел, ресторан, КТВ, бања, вклучена, итн. Идеални креативни украси за таблети. Големина околу : 12.

Параметри на производот

Слична стока